• DOLAR 32.57
  • EURO 35.003
  • ALTIN 2451.939
  • ...
Silopi`de mühimmat ele geçirildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Silopi ilçesinde PKK`lilere ait olduğu belirtilen eve yapılan baskında çok sayıda mühimmatın ele geçirildiği olayla ilgili iki kişinin gözaltına alındığı bildirildi.

Alınan bilgiye göre, Silopi ilçesinde bir eve yapılan baskında PKK'lilere ait olduğu öğrenilen çok sayıda mühimmat ele geçirildi. PKK`liler tarafından daha önce bir evin bodrumuna yerleştirdikleri ve Silopi Belediyesine ait poşetlere sarılmış halde bulunan çok sayıda mühimmat yapılan incelemenin ardından İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.  

Yapılan baskında ele geçirilen malzemeler şunlar:

“10 kilogram yağ bidonu içerisine C3 karışımlı patlayıcı, 49 adet elektrikli kapsül, 35 adet C3 yemlemeli elektrikli kapsül, 10 Kg Amonyum Nitrat karışımlı EYP, 1 adet roket atar silahı, 1 adet kasatura takılı kaleşnikof silah, 1 adet şarjörsüz kaleşnikof silah, 5`i uzaktan kumanda düzenekli olmak üzere 11 adet telsiz, 7 adet kaleşnikof marka silaha ait şarjör, 89 adet fişek, belediye ait çöp poşetleri ve içerisinde pirinç bulunan 5 Kilogram plastik kutu içerisinde 368 adet normal patlayıcı”

 Öte yandan, olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı. (İLKHA) 
















 

Bu haberler de ilginizi çekebilir