• DOLAR 32.564
  • EURO 34.954
  • ALTIN 2444.413
  • ...
Siirt Botan FM yeni yerine taşındı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Siirt ve çevresinde 100.0 frankas ile İslami çizginde yayın yapan Botan FM dahi iyi hizmet sunabilmek için yeni yerine taşındı.

‘Gönüllere akan ses’ sloganıyla yayın hayatına başlayan Botan FM, yaptığı İslami programlarla çalışmalarına devam ediyor.

Botan FM yetkililerinden Salih Tetik, “Kurulduğumuz günden beri hak yolunda halkımızın sesi olmaya çalıştık. Halkımız da Botan FM’in yaptığı birbirinden güzel İslami programlardan dolayı sürekli desteklediler.” dedi.

Kısa sürede Siirt’in en çok dinlenen ve beğenilen radyosu haline geldiklerini ifade eden Tetik, “Şu anda Siirt’e birçok radyo yayın yapmakla birlikte İslami bir çizgide halkımızın hassasiyetlerini gözeterek, manevi yönde eğitici ve bilinçlendirici programlar yapan tek radyo Botan FM’dir.” şeklinde konuştu.

Daha faydalı hizmet sunmak amacıyla radyonun yerini değiştirdiklerini belirten Tetik, “Hamd olsun rabbimize halkımızın Botan FM’e olan teveccühleri gün be gün artıyor. Bizler de halkımıza daha iyi çalışmalar sunmak için yeni yerimize taşındık.” diye konuştu.

Yaptıkları programlar hakkında bilgi veren Tetik, şunları söyledi: “Radyomuzda yapılan programlar; haftalık canlı analiz programı, canlı istek programı, sohbet programları, Kur'an-ı Kerim tilavet’i ile meali programları var.” (Muhammed Dayan - İLKHA)

















Bu haberler de ilginizi çekebilir