• DOLAR 32.205
  • EURO 35.116
  • ALTIN 2500.695
  • ...
Maden`den Umre kafilesi yola çıktı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Elazığ'ın Maden ilçesinde Maden Müftülüğünün organize  umre ziyaretine gidecek yaklaşık 34 kişilik kafile, Merkez Camii'nde yatsı namazının ardından dualarla kutsal topraklara uğurlandı.  

Kafileye ailesiyle birlikte katılan Abdurrahman Doğan; "Rabbimin bana ailemle birlikte umre yapmayı nasip ettiği için ne kadar şükretsem azdır. Yıllardır umre hasretini çekiyordum, şükürler olsun Rabbim nasip etti. Umre seyahatine 1 yaşındaki çocuğumu da götürdüğün için çok sevinçliyim. Kabe'yi Allah`ın izniyle göreceğiz fakat kalbimizin bir tarafı da Kudüs için atmakta. İnşaallah bir gün Mescidi Aksa`yı da görmek nasip olur." dedi.

Kafilenin genç isimlerinden Coğrafya Öğretmeni Hasan Üçer ise; "Üniversite okurken bir çok kez niyet etmiştim fakat maddi sıkıntılardan dolayı gidememiştim. Biriktirdiğim çeyrek altınlarla bu seyahate katıldım. Rabbime şükürler olsun." dedi.

Umre kafilesinin diğer bir ismi fahri Kuran Kursu öğreticisi olan Menice Tekin'de; "Kafileye eşim ve 11 yaşındaki kız çocuğum Hiranur ile birlikte katılacağım için çok mutluyum. Rabbim herkese nasip eder inşaallah." şeklinde konuştu. (İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir