• DOLAR 32.551
  • EURO 34.961
  • ALTIN 2450.05
  • ...
Şanlıurfa Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
ŞANLIURFA - 22 Aralık Perşembe Şanlıurfa basınında yer alan bazı haber özetleri şöyle:

Şanlıurfa SEMBOL Gazetesi: Urfa`da Uçak Seferberliği
Bakan Çelik, Şanlıurfa`ya uçak seferlerinin arttırılmasıyla ilgili THY Başkanı Hamdi Topçu`nun da katılımıyla bir toplantı gerçekleştirdi.

Urfa Plakalı TIR Dehşet Saçtı
56 AF 155 plakalı midibüs ile 63 YU 771 plakalı TIR, Batman-Diyarbakır karayolunun Salat köyü yakınlarında çarpıştı. Meydana gelen feci kazada 25 kişi hayatını kaybetti.

İpekyol Gazetesi: Somalililer Bile 3 Ayda Öğrendi Kürtler 70 Yılda Öğrenemedi
Urfa`da bir dizi gezi ve incelemelerde bulunduğu esnada özel bir okul açılışına katılan bakan Çelik, Somalili Genç kızlar için "biz bu kızlara 3 ayda Türkçe öğrettik ama Kürtlere 70 yılda Türkçeyi öğretemedik" dedi.

KESK Greve Halayla Başladı Zılgıtla Bitirdi
Sağlık ve eğitim başta olmak üzere, kanun hükmünde kararnamelerle çalışanların temel haklarını gasp edildiğini öne süren sendikaların Türkiye genelinde başlattıkları greve birçok arkadaşı sürgün ve tutsak olan KESK Şanlıurfa platformu da destek verdi.

Şanlıurfa Olay Gazetesi: Şanlıurfa`da Zehir Tacirlerine Ağır Darbe
Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü, kaçakçılık ve uyuşturucu ticareti yapan şahıslara yönelik çalışmalar sonucunda; 6950 paket gümrük kaçağı kaçak sigara, 59 kilo 440 gram esrar, 2 adet ruhsatsız tabanca, 2 adet şarjör ve çok sayıda bilye atar mermi ele geçirirken, olaylarla ilgili 5 şüpheliyi gözaltına aldı.

CHP Şanlıurfa İl Başkanından Greve Destek
Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Halil Nimetoğlu Eğitim Sen ve sağlık emekçileri sendikası üyelerinin yapmış olduğu greve katılarak destek verdi.

Şanlıurfa gazetesi: Şanlıurfa Eğitim-Sen ve SES Üyeleri Grevde
Şanlıurfa Eğitim-Sen ve SES üyeleri 21 Aralık`ta grev yaparak, Ahmet Bahçıvan İş Merkezi önünde basın açıklaması yaptı.

Kaçakçılara Büyük Darbe
Şanlıurfa`da Emniyetin yaptığı dört ayrı operasyonda 59 kilogram esrar maddesi, 6 bin 950 paket kaçak sigara ile 2 adet silah ele geçirilirken 5 kişi gözaltına alındı.

YENİURFA Gazetesi: Mirkelam ve Ekibi Bugün Eğitime Destek İçin Çalışacak
Anne ve babası adına Şanlıurfa`nın Birecik ilçesinde birer okul yaptıran, kendi adına bir halk eğitim merkezi ve bir sağlık ocağı inşa ettiren Dr. Hüseyin Mirkelam ve ekibi, bugün Gaziantep Valisi Erdal Ata tarafından startı verilen eğitim seferberliğine destek sağlamak için çalışarak bir ilki gerçekleştirecek.

Mehmet Demir - İLKHA
 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir