• DOLAR 32.555
  • EURO 34.953
  • ALTIN 2443.801
  • ...
Bursa`dan Silopi`ye 2 TIR yardım
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Büyükşehir Belediyesi`nin organizasyonuyla toplanan yardımları Doğanbey Otoparkı`nda düzenlenen törenle Silopi`ye uğurlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, PKK ve kış şartları nedeniyle zor durumda olan Silopi halkının yanında olduklarını söyledi.

Büyükşehir Belediyesi`nin koordinasyonunda hayırsever iş adamlarının katkılarıyla toplanan ve gıda ile giyim malzemelerinden oluşan 2 tır dolusu yardım, Doğanbey Otoparkı`nda düzenlenen törenin ardından PKK`nin saldırıları ve soğuk kış günleri nedeniyle büyük mağduriyet yaşayan Silopi halkına ulaştırılmak üzere yola çıkarıldı.

Bursa`da Silopi için yardım kampanyası düzenlendiğini ve yardımların bölge halkına ulaştırılmak üzere yola çıkarıldığını kaydeden Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, “Mutfak için erzaklardan tutun da montlara, botlara, çocuklar için mamaya kadar ihtiyaç olan tüm malzemeler yardım tırlarında toplandı. Bugün itibariyle de yola çıkarılıyor. İnşallah yarın Silopi`de oradaki hemşerilerimize dağıtılmış olacak” diye konuştu.

Başkan Altepe, Silopi için yardımların süreceğini, Bursa`dan ne talep edilirse onu karşılamak için gayret sarf edeceklerini ifade etti. (İLKHA)


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir