• DOLAR 32.53
  • EURO 34.977
  • ALTIN 2436.363
  • ...
Diyarbakır'da Dengeli Beslenme Toplantısı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Diyarbakır’da Yeterli ve Dengeli Beslenme ve Hareketli Yaşam Kurulu Toplantısı Halk Sağlığı Müdürlüğü Laboratuvarında gerçekleştirildi. Halk Sağlığı Müdür Yardımcısı Doktor Seyfettin Sarıbaş’ın açılış konuşması yaptı. Sarıbaş, konuşmasında, Yeterli-Dengeli Beslenme ve Hareketli Yaşam Kurulunun önemi ve Diyarbakır’a sağlayacağı katkılar üzerinde durdu.

Daha sonra Halk Sağlığı Müdürlüğü Bulaşıcı Olmayan Hastalıklar ve Programlar Şubesi Müdürü Doktr Ferah Gören, kurul üyelerine 2015Temmuz ayında yapılan toplantı kararları ile ilgili yapılan çalışmalar hakkındaki sunumunu gerçekleştirdi.

Bulaşıcı Olmayan Hastalıklar ve Programlar Şubesi Obezite birimi tarafından hazırlanan öneriler kurul üyeleri ile paylaşıldı. Katılımcı Kurum ve Kuruluşların memnuniyetlerini belirttikleri Yeterli-Dengeli Beslenme ve Hareketli Yaşam Kurulu toplantısında Üyelerin de değerli görüş ve önerileri ile alınan kararlar, Kurul Karar Defterine yazıldı ve imzalandı.

Kurul toplantısı 2016 yılında Gençlik Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı 4 merkez ilçedeki gençlik merkezleri kursiyerlerine yönelik planlanan eğitimlerin yapılması gibi kararlar alınarak sonlandırıldı. (İLKHA)





Bu haberler de ilginizi çekebilir