• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Türkiye Genelinde Hava Durumu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HABER MRK - Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınanbilgiye göre; Ülkemizin batısı çok bulutlu, İzmir, Aydın, Muğla ile bugünEdirne, Kırklareli, Tekirdağ ve İstanbul`un batı ilçelerinin (Silivri, Çatalca,Arnavutköy, B.Çekmece) yağmur ve sağanak yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve azbulutlu geçmesi bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde ülkemizin iç ve doğusundabuzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis hadisesi bekleniyor.

HAVASICAKLIĞI : Önemli bir değişiklik beklenmiyor.

RÜZGAR: Genellikle güney ve güneybatı, güneydoğu kesimlerde kuzey vekuzeybatı yönlerden hafif, arasıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

BÖLGELERE GÖRE HAVA

MARMARA:Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerine kadar Edirne, Kırklareli, Tekirdağ veİstanbul`un batı ilçelerinin (Silivri, Çatalca, Arnavutköy, B.Çekmece) yağmurve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenindoğusunda yer yer sisli.

EGE:Parçalı, kıyı kesimleri çok bulutlu, İzmir, Aydın ve Muğlaçevrelerinin hafif yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah vegece saatlerinde iç kesimlerde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sisgörüleceği tahmin ediliyor.

AKDENİZ:Az bulutlu ve açık, batı kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu geçeceği tahminediliyor. Sabah ve gece saatlerinde Göller Yöresinde buzlanma ve don olayı ilebirlikte yer yer sisli.

İÇ ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahminediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölge genelinde buzlanma ve don olayı ilebirlikte yer yer sis görüleceği tahmin ediliyor.

BATIKARADENİZ: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı ilebirlikte yer yer sis görüleceği tahmin ediliyor.

ORTAve DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahminediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve donolayı ile birlikte yer yer sis bekleniyor.

DOĞUANADOLU: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bölgegenelinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis bekleniyor.

GÜNEYDOĞUANADOLU: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah vegece saatlerinde bölgenin kuzey kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikteyer yer sis bekleniyor.

BAZIİLLERDE BEKLENEN HAVA

Ankara: Parçalı ve az bulutlu. Sabahve gece buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sisli (-1/10)
İstanbul: Parçalı ve çok bulutlu,akşam saatlerine kadar batı ilçeleri(Silivri, Çatalca, Arnavutköy, B.Çekmece)yağmur ve sağanak yağışlı (8/14)
Bursa: Parçalı Parçalı bulutlu (2/15)
Konya: Parçalı ve az bulutlu. Sabahve gece buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sisli (-3/9)
Adana: Az bulutlu ve açık (2/16)
Mersin: Az bulutlu ve açık (5/16)
Diyarbakır: Az bulutlu. Sabah vegece buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sisli (-4/8)
Batman: Az bulutlu. Sabah ve gecebuzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sisli (-3/9)
Şanlıurfa: Az bulutlu ve açık (2/12)
Gaziantep: Az bulutlu ve açık (-1/11)
Mardin: Az bulutlu (1/7)
Van: Parçalı ve az bulutlu geçecek.Sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sisbekleniyor. (-8/5)
Bingöl: Az bulutlu. Sabah ve gecebuzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sisli (-7/4)

AyhanKaya - İLKHA
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir