• DOLAR 32.351
  • EURO 35.129
  • ALTIN 2308.823
  • ...
Batman Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN- 12 Aralık Pazartesi Batman yerel gazetelerinde yer alan bazı haber özetleri şöyle;
 
Mezopotamya Gazetesi; `Yanmayan Trafik Işıkları Kazaya Neden Oldu`
Batman`da yanmayan trafik ışıkları kazaya neden olurken kentte meydana gelen bir diğer kazada bir kişi yaralandı.
 
`Bakan Şimşek Beşiri`de Temel Attı`
Batman`ın Beşiri ilçesinde toplu temel atma töreninde katılan Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, huzur ortamı arttıkça hizmetlerin devam edeceğini söyledi.
 
Batman Barış Gazetesi; `Batman`da İyi Şeyler Oluyor! `
Sabah saatlerinde özel uçakla Batmana gelen Bakan Şimşek, Batman Valisi Ahmet Turhan ve AK Parti il yönetimi tarafından karşılandı. Karayolu ile Beşiri ilçesine geçen Bakan Şimşek ve beraberindekiler Beşiri Devlet Hastanesinin temel atma törenine katıldı.
`Batmanda Zincirleme Kaza`
Batmanda meydana gelen zincirleme kazada ölüm ve yaralanma olmaması sevindirici oldu.
 
Batman Gazetesi; `Batman`ın Sorunlarını Konuştular`
SP Merkez İlçe Divan toplantısı dün İl binasında yapıldı. Toplantıya il başkanı Mehmet Fırat, merkez ilçe yöneticileri ve partililer katıldı.
`Depremzedeler Yararına Kermes`
Van Depreminden sonra Van Edremit Fen Lisesi öğrencilerinden Batman Fen Lisesine kaydını yaptıran öğrenciler yararına Batman Öğretmenevinde kermes düzenlendi.
 
Batman Postası Gazetesi; `11 Gündür Elektrikleri Yok`
Batman`da bir mahallede yanan trafo, 11 gün geçmesine rağmen hala yapılmadı. 11 gündür elektriksiz olduklarını belirten mahalle sakinleri, yetkilileri göreve çağırdı.

Batman Doğuş Gazetesi; `TPAO Kuruluşunun 57. Yıl Dönümünü Kutladı`
TPAO kuruluşunun 57. yıl dönümünü Batman Üniversitesinde kuruluşundan bu yana çekilen resim sergisi ve hazırlanan sunum ile kutladı.
Batman Umut Gazetesi; `Mustazaf Der Siirt`te Yardımlarını Sürdürüyor`
Mustazaf Der Siirt Şubesi, her ay düzenli olarak yaptığı yardımların yanı sıra Van`dan gelen depremzedelere yardımda bulundu.
 
Batman Pusula Gazetesi; `Mahalle Sakinlerinden DEDAŞ`a Tepki`
Sağlık Mahallesinde trafonun patlaması nedeniyle yaklaşık 11 gün geçmesine rağmen yapılmayan trafo mahalleyi karanlıkta bıraktı. Mahalle sakinleri DEDAŞ`ı göreve davet etti.
 
Batman Medya Gazetesi; `Baba Oğul Karşı Karşıya`
İnsan Hakları Haftasında yaşanan insan hakları ihlallerine dikkat çekmek amacıyla KESK tarafından düzenlenen Geleneksel 14. Barış ve Dostluk Satranç Turnuvası, ilginç bir karşılaşmaya sahne oldu. Turnuvanın eleme turunda Mehmet Yıldız, oğlu Furkan Yıldız ile karşı karşıya geldi. Çekişme içinde geçen maçta, oğlu Furkan`ı yenen baba Mehmet Yıldız, turnuva birinciliğini kazandı.
 
Batman Çağdaş Gazetesi; `Eğitimcilere Zam Müjdesi`
Batman`ın Beşiri ilçesinde 200 kişilik orta öğretim yurdu ile 250 seyirci kapasiteli kapalı spor salonunun temel atma törenine katılan Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, yeni yılda öğretmen maaşlarının arttırılacağını söyledi.
 
(Veysi Demir-İLKHA)
 
 
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir