• DOLAR 32.185
  • EURO 35.116
  • ALTIN 2500.488
  • ...
Türkiye genelinde hava durumu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğünce yapılan son değerlendirmelere göre; Doğu Anadolu'nun kuzey ve Doğusu, Güneydoğu Anadolu'nun doğusu, Doğu Karadeniz kıyıları ile Ordu, Artvin, Bingöl, Muş, Ordu çevreleri ve Samsun'un doğu ilçelerinin yağmur ve sağanak yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı olması bekleniyor. Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusunun yükseklerinin karlakarışık yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde batı bölgelerin iç kesimleri ve Göller yöresinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

Hava sıcaklığının ülke genelinde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

Rüzgârın genellikle kuzey ve kuzeydoğu, zamanla güneydoğu kesimlerde güney ve doğu yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Marmara, Kuzey Ege ile Batı Karadeniz kıyılarında kuvvetli (30-60 km/saat) olarak esmesi bekleniyor.

Bölgelerde hava

Marmara: Az bulutlu, bölgenin kuzey ve doğusunun yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; kuzey ve kuzeydoğu yönlerden yer yer kuvvetli (30-60 km/saat) olarak esmesi bekleniyor.

Ege: Az bulutlu ve açık, iç kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; Kuzey Ege'de kuzey yönlerden yer yer kuvvetli (30-60 km/saat) esmesi bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi görüleceği tahmin ediliyor.

Akdeniz: Parçalı ve az bulutlu, doğu kesimlerinin yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde Göller Yöresinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

İç Anadolu: Parçalı bulutlu, kuzey ve doğu kesimlerinin yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Batı Karadeniz: Parçalı, doğu kesimlerinin yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; kıyı kesiminde kuzey ve kuzeydoğu yönlerden yer yer kuvvetli (30-60 km/saat) esmesi bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi görüleceği tahmin ediliyor.

Orta ve Doğu Karadeniz: Parçalı çok bulutlu, Doğu Karadeniz kıyıları ile Ordu ve Artvin çevreleri ve Samsun'un doğu ilçelerinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Doğu Anadolu: Parçalı çok bulutlu, Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusu ile Bingöl ve Muş çevrelerinin yağmur ve sağanak, kuzeydoğusunun yükseklerinin karlakarışık yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor.

Güney Doğu Anadolu: Parçalı ve çok bulutlu, doğusunun sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Bazı illerde hava

İstanbul: Parçalı bulutlu 12/17

Ankara: Parçalı bulutlu 3/13

İzmir: Az bulutlu ve açık 11/20

Adana: Parçalı bulutlu 16/26

Diyarbakır: Çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı 11/16

Batman: Çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı 11/17

Van: Çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı 6/10 (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir