• DOLAR 32.599
  • EURO 35.029
  • ALTIN 2451.369
  • ...
İşte HDP Cizre İlçe Başkanını Yalanlayan Fotoğraflar
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Doğruhaber

Bölgedeki birçok il ve ilçede Pkk-Ydgh`liler tarafında kazılan hendekler, sokaklara çekilen perdeler  ve kurulan barikatlar bölge halkını mağdur ediyor. Bölgedeki bu durumu Doğan Medya grubu ve paralel medya ise çarpıtarak Pkk`yi savunan haberler yapıyor. Bu gün Hürriyet Gazetesi, Cizre`de sandık güvenliği olmadığı için sandıkların taşınması kararını veren Cizre İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Eray Temizkan`ı manşetten vererek adeta Pkk`ye hedef gösterdi.

CNN TÜRK PKK PROPAGANDASI YAPIYOR

Cnn Türk`te Mirgün Cabas`ın sunduğu programa telefonla bağlana HDP Cizre İlçe Başkanı Ali Akdeniz, Cizre`de sandıkların taşınması kararına tepki göstererek Cizre`de Sur, Cudi ve Nur mahallelerinde hendek ve barikat olmadığını söyledi. Sandkıklar ile ilgili verilen taşıma kararının siyasi bir karar olduğunu savunan HDP Cizre İlçe Başkanı Akdeniz, “Sandıkların kurulduğu okulların bulunduğu mahallerde çukur ve barikat yoktur. Milletten öç almak ve onlara eziyet çektirmek istiyorlar. Biz HDP olarak bu karara itiraz edeceğiz” şeklinde doğru olmayan bilgileri televizyon ekranlarından anlattı.

OKULLARIN OLDUĞU CADDE VE SOKAKLARA HENDEK VE BARİKAT KURULMUŞ

Sur, Cudi ve Nur mahallelerinde bulunan İsmail Ebul'iz Lisesi ve ilköğretim okulu, Vatan İlköğretim Okulu ve Ortaokulu, Cizre Endüstri Meslek Lisesi, İstiklal İlköğretim Okulu ve Ortaokulu, Ahmedi Hani İlköğretim ve Ortaokulu, Menderes İlköğretim ve Ortaokulu, Metin Bostancı İlköğretim Okulu ve Ortaokulu ve Atatürk Anadolu Lisesi`ne çıkan bütün cadde ve sokaklar hendek kazılıp barikat kurulmuş.

FOTOĞRAFLAR HDP İLÇE BAŞKANINI YALANLIYOR

Bugün Cizre`den gelen fotoğraflar Cizre ilçe başkanını yalanladı. İşte Cizre İlçe başkanının yok dediği hendek ve barikatlar…

Bu haberler de ilginizi çekebilir