• DOLAR 32.573
  • EURO 35.029
  • ALTIN 2426.322
  • ...
HÜDA PAR Mardin İl Teşkilatı`ndan bayram mesajı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜR Dava Partisi (HÜDA PAR) Mardin İl Teşkilatı, Kurban Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımlayarak, tüm İslam âleminin Kurban Bayramı'nın mübarek olması dilendi.

Yayımlanan bayram mesajında şu ifadelere yer verildi: “Geçen kurban bayramında vahşice şehid edilen Yasin Börü ve arkadaşları başta olmak üzere bütün şehitlerin ve ailelerinin, zindan bahadırlarının, gözü yaşlı ailelerinin, muhacirlerin ve bütün İslam âleminin bayramını tebrik ederiz.” denildi.

Bölgede yaşanan çatışmaların, ölümlerin, kan ve gözyaşının bir an önce son bulmasının, barış ve kardeşlik ortamının tesis edilmesinin temenni edildiği mesajın devamında, “Böylesi çatışmalı günlerde buruk bir sevinçle idrak ettiğimiz Kurban Bayramı`nın başta İslam âlemi olmak üzere tüm insanlığa hayırlar getirmesini Yüce Rabbimizden niyaz ederiz. Allah`tan dileğimiz, bölgemize ve İslam coğrafyasına bir hançer gibi saplanan başta Siyonist terör devleti İsrail ve hamileri olmak üzere şer odaklarını tarumar etmesini, fitne ve fesatçılara fırsat vermemesini, özgür bayramların yaşandığı, huzurlu ve sevinçli günler nasip etmesini temenni ederiz.” İfadeleri kullanıldı. (M. Salih Keskin – İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir