• DOLAR 32.499
  • EURO 34.821
  • ALTIN 2442.331
  • ...
Şanlıurfa Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
ŞANLIURFA - 28 Kasım Pazartesi Şanlıurfa basınında yer alan bazı haber özetleri şöyle:

 

İpekyol Gazetesi: Zılgıtlarla Başlayan Maç Gözyaşları İle Bitti
Her sezon lige iyi başlayan ancak ileriki haftalarda aldığı ilk yenilginin ardından duraklama düşüş dönemine geçen Urfaspor`da yönetimin değişmesine rağmen bu yıl da gelenek bozulmadı.

 

3 Kişinin Katili Cani Urfa`da Yakayı Ele Verdi
Adliye çıkışında birini kurşun yağmuruna tutan, ardından konulduğu cezaevinde gardiyanı öldürerek firar eden ve son olarak kendisini ihbar etmek isteyen öz annesinin boğazını kesen cani, Urfa`da bir bakkalın masa altında gizlenirken yakalandı.

 

Şanlıurfa SEMBOL: Viranşehir`de Sağlık Skandalı!
Merkez nüfusu 100 binin üzerinde olan Viranşehir ilçesinde ne yazık ki hastalar ilçede ameliyat olamıyor. Ameliyat olamamanın ise koskocaman ilçe devlet hastanesinde bir anestezi uzmanının olmayışından kaynaklandığı öğrenildi.

Açlık Grevi Sona Erdi
24 Kasım `Öğretmenler Günü`nde cezaevinde tutuklu bulunan öğretmenler için açlık grevi başlatan KESK Şubeleri Platformu üyelerinin bu eylemi cumartesi günü basın açıklaması ile sona erdi.

YENİURFA GAZETESİ: Firari Katil Zanlısı Yakalandı
Mersin`in Tarsus ilçesinde işlediği cinayet suçu nedeniyle bulunduğu cezaevinden gardiyanı öldürüp kaçtıktan sonra, döndüğü ilçede ninesini öldürdüğü belirtilen zanlı, Şanlıurfa`da yakalandı.

İsrail Yine Gazze`yi Vurdu
İsrail ordusundan yapılan açıklamada İsrail savaş uçaklarının Gazze`yi vurduğu belirtildi.

GAPGündemi gazetesi: Asan Şiddet Aile İçinde
Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Doç. Dr. Aşkın Asan, şiddetin, kadını başta aile içerisinde güçsüz hale getirdiğini, hem ekonomik hem de toplumsal yaşama katılımının daha aktif ve daha üretken olmasını engellediği söyledi.

Burası Pist Alanı mı?
40`a yakın özel sürücü kursunun bulunduğu Şanlıurfa`da maalesef şoför adaylarının kullanacak bir pistleri yok.

Mehmet Demir - İLKHA
 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir