• DOLAR 32.576
  • EURO 34.912
  • ALTIN 2438.71
  • ...
Konya Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
KONYA - Konya`da yayımlanan bazı gazetelerin bugünkü haber başlıkları şöyle;

Hakimiyet: "5 Kadın 1 Erkeği Öldürdü"
Konya`da dört ay önce darp edildikten sonra boğulup öldürülerek tarlaya atılan 26 yaşındaki Yakup Kamacihan`ın cinayet zanlısı olarak 5 kadın gözaltına alındı. Kadınlardan ikisi cinayeti birlikte yaşadıkları anne kızın işlediğini ileri sürdü.

Merhaba: "Çiftçi Kar Bekliyor"
Ekim işlerini bitiren çiftçi özellikle geceleyin aşırı soğuyan havada ekinin donmasından endişe ediyor. Çiftçi, dört gözle yorgan vazifesi görecek olan kar yağışının gelmesini bekliyor.

Memleket: "Validen Medet Bekliyorlar!"
Yaz aylarından bugüne yönetici sorununu çözemeyen Azim Apartmanı`nda yaşananlar, drama dönüştü. Apartman sakinleri Selçuklu Kaymakamı ve Vali`den sorunlarının çözümüne katkıda bulunmalarını bekliyor.

Anadolu Manşet: "Konya, Vuslatı Bekliyor"
Hz. Mevlana`nın 738. Vuslat Yıldönümü etkinliklerine bu yıl 50 binden fazla kişinin katılması bekleniyor. Her yıl 17 Aralık`ta açılışlara sahne olan Konya, bu yıl da Mavi Tünel heyecanı yaşıyor. Mavi Tünel`in son 745 metresi kazılıyor.

Yeni Meram: "Bölünmüş İki Yol 2012 de Bitirilecek"
Karayolları 3. Bölge Müdürü Mahmut Yıldız, Konya-Seydişehir-Antalya ve Konya-Beyşehir-Derebucak bölünmüş yol yapım çalışmalarının 2012 yılında bitirileceğini söyledi.

M. Sait Adiyaman - İLKHA
 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir