• DOLAR 32.565
  • EURO 35.001
  • ALTIN 2451.391
  • ...
Meteorolojiden Buzlanma ve Don Uyarısı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
HABER MRK - Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü`nce yapılan son değerlendirmelere göre, hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmezken, Trabzon, Rize ve Hopa çevrelerinin yağmurlu, sabah saatlerinde Hakkari çevrelerinin kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Rüzgarın genellikle kuzey ve kuzeydoğu, Orta ve Doğu Karadeniz kıyılarında batı ve kuzeybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, sabah saatlerinde Marmara`nın batısında yer yer kuvvetli olarak eseceği bekleniyor.

BÖLGELERDE HAVA DURUMU

MARMARA: Parçalı ve çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın sabah saatlerinde bölgenin batısında kuvvetli olarak (30-50 km/s) eseceği, Bursa çevrelerinde yer yer hafif sis olayının görüleceği bekleniyor.

EGE: Az bulutlu ve açık, zamanla Güney Ege kıyılarının parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer hafif sis bekleniyor.

AKDENİZ: Az bulutlu ve açık, zamanla Antalya`nın batı ilçelerinin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

İÇ ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölge genelinde buzlanma ve don olayı ile birlikte kuzeybatı kesimlerinde yer yer sis bekleniyor.

BATI KARADENİZ: Parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, Trabzon, Rize ve Hopa çevrelerinin hafif yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

DOĞU ANADOLU: Doğusu parçalı bulutlu, sabah saatlerinde Hakkari çevrelerinin kar yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Bölgenin kuzeydoğusu ile sabah ve gece saatlerinde bölge genelinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin kuzey ve batısında hafif buzlanma ve don olayı bekleniyor.

BAZI İLLERDE HAVA DURUMU

İstanbul: Parçalı ve çok bulutlu geçecek. Rüzgarın sabah saatlerinde kuvvetli olarak (30-50 km/saat) eseceği bekleniyor. (10)
Ankara: Parçalı ve az bulutlu geçecek. Sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte çevrelerinde yer yer hafif sis bekleniyor. (10)
İzmir: Az bulutlu ve açık (14)
Adana: Az bulutlu ve açık (17)
Antalya: Az bulutlu ve açık, zamanla batı ilçeleri parçalı bulutlu (19)
Samsun: Parçalı ve çok bulutlu (8)
Erzurum: Parçalı bulutlu geçecek. İl genelinde buzlanma ve don olayı bekleniyor. (-3)
Van: Parçalı ve çok bulutlu geçeceği, İl genelinde buzlanma ve don olayı bekleniyor. (2)
Diyarbakır: Az bulutlu ve açık geçecek. Sabah ve gece saatlerinde çevrelerinde hafif buzlanma ve don olayı bekleniyor. (10)

İLKHA
 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir