• DOLAR 32.315
  • EURO 35.118
  • ALTIN 2291.07
  • ...
Kur`an İlimleri ve Meal Sınavı Cevap Anahtarı Açıklandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN - Kur`an Nesli Platformunun 21 ilde kurulan 53 sınav merkezinde yapılan Umre ödüllü Kur`an İlimleri ve Meal yarışması sınavının cevap anahtarı açıklandı.

Kuran Nesli Platformu 20 Kasım Pazar günü yapılan Kuran ilimleri ve Meal yarışmasının cevap anahtarının, sınav merkezlerinin tamamından optik formları platform merkezine ulaştıktan sonra açıklandı ve Kuran Nesli Platformu Sitesinde yayınlandı.

Sınavın bütün merkezlerde manevi bir havada başarılı ve sorunsuz geçtiğini belirten platform yetkilileri, "Bundan dolayı da Rabbimize hamd ediyoruz. Ayrıca büyük bir özveri ve fedakârlık örneğini göstererek sınavın gerçekleşmesine katkı sunan tüm Kuran hadimlerine platform adına teşekkürlerimi sunuyorum. Allah hepsinden razı olsun ve bu kutsal hizmeti kendilerinden kabul etsin" ifadelerine yer verdiler.

Kuran ilimleri ve Meal yarışmasının cevap anahtarı Kuran Nesli Platformu`nun http://www.kurannesliplatformu.com/ sitesinde yayınlandı.

21 ilde kurulan 53 sınav merkezinde yapılan sınavda; binlerce katılımcı A ve B olmak üzere iki kitapçıktan 100 soru karşısında ter dökmüştü. Sınav sorularının 85`i Kur`an-ı Kerim mealinden 15 soru da Dua Yayınevi`nin çıkarmış olduğu `Kuran`la Yaşamak` adlı kitaptan hazırlanmış. Hazırlanan 100 soru için sınav katılımcılarına 2 saat süre tanınmıştı.

Veysi Demir - İLKHA

Cevap Anahtarını İndirmek İçin Tıklayın

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir