• DOLAR 32.563
  • EURO 34.952
  • ALTIN 2446.624
  • ...
Denizli`den Van`a 3. Yardım Tır`ı Yola Çıktı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Sevgi Eli aracılığıyla toplanan yardım malzemelerini daha önce 2 TIR ile deprem bölgesine ulaştıran Denizli Belediyesi, acil ihtiyaç malzemelerinin yüklü olduğu 3.TIR’ı da Van’a gönderdi.

Van depreminin ardından seferber olan Denizlililerin yardımlarını tasnifleyerek ihtiyaç sahiplerine ulaştıran Sevgi Eli ekibi yine yoğun bir çalışma sonucu 3.TIR’ı da Van’a yolcu etti.

Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci’nin eşi Ayşen Zeybekci’nin de yardım ettiği yükleme çalışmaları hakkında bilgi veren Denizli Belediye Başkanı Yardımcısı Şamil Çınar, yardım kampanyasına destek olan Denizlilere teşekkür etti. Van`da yaşanan depremin ardından başlatılan yardım kampanyası kapsamında şimdiye kadar Van`a 2 TIR acil ihtiyaç malzemelerinden oluşan yardım malzemesi gönderildiğini ifade eden Çınar, “Van`daki acı bizim de acımızdır. O nedenle yaşanan bu acıya sessiz kalamazdık. Bu nedenle ilk gün hemen harekete geçtik ve Denizlililerin katkısıyla bu güne kadar 2 TIR malzeme gönderdik. Bu gün de 3.TIR’ı yola çıkarıyoruz. Binlerce battaniye, yorgan, ısıtıcı, giyim eşyaları ve kuru bakliyattan oluşan yardım malzemelerinin sağlıklı bir şekilde oraya ulaşmasını temenni ediyorum. Kampanyaya destek olan herkese bir kez daha teşekkürlerimizi iletiyoruz. Allah bir daha bu acıları yaşatmasın.” dedi.

Aktifhaber

Bu haberler de ilginizi çekebilir