• DOLAR 32.556
  • EURO 34.954
  • ALTIN 2443.149
  • ...
Şanlıurfa Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
ŞANLIURFA- 24 Kasım Perşembe Şanlıurfa basınında yer alan bazı haber özetleri şöyle:

GAP Gündemi gazetesi: Eğilmez: Öğretmenler ışıktır

AK Parti Şanlıurfa milletvekilleri Halil Özcan, Abdulkadir Emin Önen AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez ve Ticaret ve Sanayi Odası Başkanvekili Osman Baysal, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla birer mesaj yayınladı.

Şanlıurfa Terör Örgütünün Hedefinde

PKK`nin Ceylanpınar sınırındaki Resulyan İlçesinde yeni bir kamp kurduğu öğrenildi.

İpekyol Gazetesi: Suriye`ye saldırı için `PKK senaryosu` da hazır
Batılı ülkelerin işgal ettiği ülkeler kadar zengin olmayan Suriye`ye, müdahale işi Türkiye`ye havale edildi. İki ülke arasındaki sıkı dostluk yerini giderek gerginliğe bırakıyor.

Mutsuz öğretmenlere hükümetin vekillerinden kutlama mesajı
Toplu Sözleşme Yasası ve sendikalaşma konularında hükümetten gerekli desteği bulamayan öğretmenler 24 Kasım Öğretmen Günü`ne buruk bir şekilde girerken, hükümetin Urfa vekillerinden kutlama mesajı geldi.

Şanlıurfa SEMBOL: Pkk`nin Hedefinde Urfa`da Varmış!

PKK ile ilgili önemli istihbaratlara ulaşıldı. Örgütün yeni eylem stratejisine göre, saldırılarını başta Suriye sınırında bulunan Mardin, Şanlıurfa, Kilis, Gaziantep, Hatay olmak üzere Adana, Mersin ve Antalya bölgelerine kaydırmayı planladığı öğrenildi.

Paranın Dini İmanı Yok!

Şanlıurfa`da iki aile arasında miras davası nedeniyle çıkan silahlı çatışmada aralarında kadın ve çocuklarında bulunduğu 10 kişi yaralandı.

Mehmet Demir-İLKHA
 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir