• DOLAR 32.521
  • EURO 35.003
  • ALTIN 2441.388
  • ...
Hayrın Yolcuları ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürdü
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Hayrın Yolcuları Eğitim, Kültür ve Yardımlaşma Derneği Ramazan ayı boyunca ihtiyaç sahibi ailelere yönelik yardım çalışmalarını sürdürdü.

Onlarca aileye gıda yardımı ve 60 aileye de ayakkabı yardımında bulunan Hayrın Yolcuları Derneği, Ramazan ayında da ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürdü.

Yardım çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Hayrın Yolcuları Derneği Yardım Komisyonu başkanı Harun Şahin, Ramazan ayında da yardımlarına devam ettiklerini belirterek, "Bizler Hayrın Yolcuları Derneği olarak zengin insanlar ve fakir aileler arasında köprü olma görevini sağlıyoruz. Bu konuda bizlere destek veren tüm hayır sahibi vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Ramazan ayı boyunca 80 aileye gıda yardımı ve 60 aileye de ayakkabı yardımında bulunduk. Tabi rahmetin bol bol yağdığı Ramazan ayında yapılan yardımların sevabı daha çoktur. Bundan dolayı tüm duyarlı hayır sahiplerini yardım yapmaya çağırıyoruz. Tekrardan yardım yapan hayır sahiplerine teşekkür ediyorum. Allah hayırlarını kabul etsin.” ifadelerine yer verdi.               

Yardım yapılan aileler ise Hayrın Yolcuları Derneğine teşekkür ettiler. (Recep Fidancı - İLKHA)






 

Bu haberler de ilginizi çekebilir