• DOLAR 32.251
  • EURO 34.699
  • ALTIN 2393.427
  • ...
Batman Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN- 23 Kasım Çarşamba Batman yerel gazetelerinde yer alan bazı haber özetleri şöyle;

Mezopotamya Gazetesi; `SETAŞ ve Belediye`ye Vatandaştan Çağrı`
Batman Belediyesi kanalizasyon ve SETAŞ`da kazdığı trafo çukurlarını onarması için, bir ay içinde defalarca haberlerini yaptığımız halde onarım bekliyor. Bugün park etmeye çalışan bir araç su ile dolan SETAŞ trafosunun açık çukuruna girdi.

`Suriyeli Gelinler Sorunu Masaya Yatırıldı`
Batman Barosu Kadın Hakları Komisyonu, merkezi Ankara olan Kadın Dayanışma Vakfı temsilcileri ile Suriye`den yapılan gayri resmi evlilikler konusu masaya yatırıldı.

Batman Gazetesi; `Dikkatsiz Şoförler Kazaya Neden Oldu`
Batman ile Gercüş yolunda meydana gelen kazada şans eseri ölüm ve yaralanma olmazken, kazaya neden olan araçlarda maddi hasar oluştu.

Batman Postası Gazetesi; `Dikkatsiz Şoförler Kazaya Neden Oldu`
Gercüş yolunda meydana gelen kazada şans eseri ölüm ve yaralanma olmazken, kazaya neden olan araçlarda maddi hasar oluştu.

`BATSO ve Batman Barosu`ndan Buzları Eriten Açıklama`
Hafta sonu Batman`da yapılan "Şimdi Kardeşlik Zamanı" yürüyüşü ile ilgili BATSO ve Batman Barosu ortak basın açıklaması yaparak, yürüyüş ve organizasyon öncesinde diyalog eksikliği nedeniyle yürüyüşe BATSO`nun katılmadığı belirtti.

`Kantar Köprüsü İhalesi Yapıldı`
50 yıllık hasret olan 2 belde, 10 köy ve 12 mezranın ulaşımını sağlayacak olan Kantar Köprüsü`nün ihalesi yapıldı. Saat:14.00`da Batman Valiliği İl Özel İdare Binasında yapılan ihaleye 8 firma katıldı. Yaklaşık maliyeti 14.953.163 TL olan Kantar Köprüsü ihalesini Diyarbakır`dan katılan ACS İnş.-Diyar İnşaat ortaklığı 9.537.603,42 TL bedelle aldı.

Batman Doğuş Gazetesi; `Vali Turhan Sağlık Müdürlüğünü Ziyaret Etti`
Batman Valisi Ahmet Turhan gövere yeni başlayan İl Sağlık Müdürü Dr. İhsan Bodakçı` yı makamında ziyaret etti.

`Kantar Köprüsü İhalesi Yapıldı`
Batman Valiliği İl Özel İdare Binasında saat:14.00`da yapılan ihaleye 8 firma katıldı. Yaklaşık maliyeti 14.953.163 TL olan Kantar Köprüsü ihalesini Diyarbakır`dan katılan ACS İnş.-Diyar İnşaat ortaklığı 9.537.603,42 TL bedelle aldı.

Batman Barış Gazetesi; `Bilgilendirme ve Flor Jel Uygulama Devamlılık Eğitimi`
Batman`da İlköğretim Okullarının birinci sınıf öğretmenlerine ve Sağlık Meslek Lisesi öğrencilerine "Bilgilendirme ve Flor Jel Uygulama Devamlılık Eğitimi" konulu program düzenlendi.

Batman Umut Gazetesi; `Öztüzün Gözaltında`
KCK Operasyonu kapsamında dün BDP`nin yeni İl Başkanı Mehdi Öztüzün, gözaltına alındı.

Pusula Gazetesi; `Akboğa`dan Yeni Müdüre Ziyaret`
Batman İl Milli Eğitim Müdürü Şerif Akboğa, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne yeni atanan Erhan Güngör`ü makamında ziyaret etti.

Batman Gap Gazetesi; `Batman`a 360 Bin Adet Fıstık Fidanı Dağıtıldı`
Batman`da Antep Fıstığı yetiştiriciliği ve Meyveciliği Geliştirme Projesi kapsamında360 bin adet fıstık fidesi dağıtımı başlandı.

Çağdaş Gazetesi; `Sözünü Tuttu!`
Hasankeyf Belediye Başkanı Abdulvahap Kusen, seçim döneminde verdiği sözü tuttu. Yeni hizmet araçlarıyla artık Hasankeyflilere daha kaliteli hizmet verilecek.

Halid Coşkun -İLKHA
 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir