• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Türkiye Genelinde Hava Durumu!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
HABER MRK -Yapılan son değerlendirmelere göre; öğle saatlerinden itibaren Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları, Sinop, Gümüşhane, Artvin ile zamanla Ardahan çevrelerinin aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların genellikle yağmur, Artvin ve Ardahan çevreleri ile Gümüşhane`nin yüksek kesimlerinde kar şeklinde olması bekleniyor. Bu sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu bölgelerde buzlanma ve don olayı, Marmara ile iç ve doğu kesimlerde yer yer sis hadisesi bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI : Orta ve Doğu Karadeniz kıyılarında 1 ila 3 derece azalacağı tahmin ediliyor. Kuzey, iç ve doğu bölgelerde mevsim normallerinin altında seyretmeye devam etmesi bekleniyor.

RÜZGAR :
Genellikle kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif, arasıra orta kuvvette esecek.

BÖLGELERE GÖRE HAVA

MARMARA: Az bulutlu, zamanla kuzey kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde bölge genelinde yer yer sis bekleniyor.

EGE: Az bulutlu açık, iç kesimlerinin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis bekleniyor.

AKDENİZ: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde, iç kesimlerde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis bekleniyor.

İÇ ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde bölge genelinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis bekleniyor.

BATI KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Sinop çevrelerinin aralıklı yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde, buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis bekleniyor.
ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren, Trabzon, Rize, Artvin ile zamanla kıyı kesimleri ile Gümüşhane çevrelerinin aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor

DOĞU ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu, öğle saatlerinden sonra Ardahan çevrelerinin kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bölge genelinde buzlanma ve don olayı ile birlikte bu sabah ve gece saatlerinde yer yer sis bekleniyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.Bu sabah ve gece saatlerinde bölgenin doğusunda buzlanma ve don ile birlikte sis bekleniyor.

BAZI İLLERDE BEKLENEN HAVA

Ankara: Parçalı ve az bulutlu. Sis görülecek. (-2/9)
İstanbul: Parçalı ve çok bulutlu, bu sabah ve gece saatlerinde yer yer sisli (5/12)
İzmir: parçalı bulutlu, bu sabah ve gece saatlerinde iç kesimleri yer yer sisli (6/16)
Konya: Parçalı bulutlu geçecek. sabah ve gece saatlerinde don olayı ile birlikte yer yer sis görülecek. (-2/8)
Adana: Az bulutlu ve açık (5/19)
Mersin: Az bulutlu ve açık (10/19)
Diyarbakır: Az bulutlu ve açık, sabah ve gece saatlerinde yer yer sisli (-1/14)
Batman: Az bulutlu ve açık (-1/13)
Şanlıurfa: Az bulutlu ve açık (5/16)
Gaziantep: Az bulutlu ve açık (4/14)
Mardin: Az bulutlu ve açık (5/11)
Hakkari: Parçalı bulutlu (-5/6)
Van: Parçalı bulutlu geçecek. Sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis bekleniyor. (-6/5)
Bingöl: Parçalı bulutlu (-4/8)

Ayhan Kaya-İLKHA
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir