• DOLAR 32.44
  • EURO 34.775
  • ALTIN 2441.494
  • ...
Diyarbakır`da 82 joker yakalandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Diyarbakır Valiliğinden yapılan açıklamada, Diyarbakır`da dün yapılan Motorlu Taşıt Sürücü Adayları Sınavı (MTSAS) ile Mesleki Yeterlilik Sınavında başkasının yerine sınava giren 82 kişinin yakalandığı bildirildi.

Yakalanan şahısların üzerinde kursiyerler adına düzenlenmiş ve üzerinde sahtecilik yapıldığı değerlendirilen 82 adet nüfus cüzdanının çıktığı öğrenildi.

Olayla ilgili olarak toplam 164 şüpheli hakkında ‘Resmi ve Özel Belgede Sahtecilik` suçuyla işlem yapıldığının kaydedildiği açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

“Diyarbakır`da 27 Haziran 2015 günü 23 okulda yapılan Motorlu Taşıt Sürücü Adayları Sınavı`nda başkalarının yerine sınava giren 44 joker, 30 okulda yapılan Mesleki Yeterlilik Sınavı`nda ise 38 joker olmak üzere toplam 82 joker olarak tabir edilen kişi, sınava girdikleri okullarda suçüstü yakalandı. Yakalanan şahısların üzerinden kursiyerler adına düzenlenmiş ve üzerinde sahtecilik yapıldığı değerlendirilen 82 adet nüfus cüzdanının çıktığı olayla ilgili olarak toplam 164 şüpheli şahıs hakkında ‘Resmi ve Özel Belgede Sahtecilik` suçundan işlem yapıldı.” (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir