• DOLAR 32.518
  • EURO 34.948
  • ALTIN 2438.81
  • ...
HÜDA PAR Aksaray İl Başkanlığı Aytaç Baran saldırısını kınadı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Yapılan basın açıklamasında HDP`nin Batı illerinde demokrat ve özgürlükçü, Doğu ve Güneydoğu`daki illerde ise masum insanları öldürdüğü belirtilerek şu ifadelere yer verildi:

 “Kurulduğu günden bu güne varlığını terör, şiddet, kaos ve iftiralar üzerine bina eden HDPKK ve türevleri batı illerinde demokrat, özgürlükçü, cici oğlan rolünü oynarken, doğuda ise tek tipçi, kendinden başka kimseyi kabul etmeyen bir zihniyetle Myanmar`daki Budistleri aratmayan vandallıklara imza atıyorlar. Kobani bahanesiyle 6-8 Ekim` de vahşice katledilen onlarca Müslümanlardan sonra seçimlere birkaç gün kala Şırnak`ın İdil ilçesine bağlı Kozluca Köyünde katledilen iki Hüda-Par üyesinden sonra şimdide partimizin üyesi ve aynı zamanda Yeni İhya Der` in başkanı Aytaç Baran kardeşimizi kalleşçe bir suikast sonucu şehit ettiler.”

Kamuoyu ve batı illerindeki Müslümanların bilmesi gerekir ki Aksaray, Tekirdağ ve Bursa gibi batı illerinde ırkçı grupların HDP seçim bürolarına ve İl binalarına en küçük bir taciz yaptıklarında demokrasi, Özgürlük ve fikir hürriyeti havariliğine soyunan HDP yöneticileri, doğu ve güneydoğuda kendi dışında hiç kimseye hayat hakkı tanımıyor. Bunun en bariz örneği de en son katledilen Şehit Aytaç Baran kardeşimizdir.

HDPKK ve türevleri bunu iyi bilmeleri gerekir ki, Allah`a ve onun davasına savaş açanlar, tarihin çöplüğünde yerlerini almışlardır. Ataları Nemrud, Firavun, Ebu Cehil ve Mixolar nasıl tahayyül ettiklerini başaramadılarsa, onlar da başaramayacaklardır.”

Son olarak Cumhurbaşkanı ve mevcut Hükümet`e de bir çağrı yapan HÜDS PAR Aksaray İl Başkanlığı,   “Her gün Peygamber Sevdalıları ve HÜDA PAR camiasının nazik çiçeklerini ve yiğitlerini katleden bu vandalizme karşı, gerek Cumhurbaşkanı ve hükümet, gerekirse İslami STK ve camiaların sessizliği ne kadar sürecek? Cumhurbaşkanı ve hükümetin bilmesi gerekir ki, bu katillerle ilgili gerekli adımları atmadıkları takdirde, bu katliamlarda onların da payı olacaktır. İslami STK ve camialarında bilmesi gerekir ki, bu mazlum şehidlerle ilgili görevleri yerine getirmedikleri takdirde mahkeme-i Kübra`da kolay hesap veremezler.Son olarak ömrünü İslami hizmetlere adayan Aytaç Baran kardeşimizin şehadetini tebrik eder, başta ailesine ve camiamıza sabrı-cemil niyaz ederiz. ”  ifadelerine yer verildi. (Ömer Yıldırım-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir