• DOLAR 32.239
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2461.51
  • ...
SON DAKİKA
`Hak adına adalet adına Meclisi titreteceğiz`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman bağımsız milletvekili adayı Aydın Gök'ün Kozluk ilçesindeki seçim bürosu, yapılan ilçe turunun ardından salavatlarla açıldı. Gök, burada yaptığı konuşmada hak adına, adalet adına meclisi titreteceklerini ifade etti. Seçim bürosu açılışından sonra ilçe esnafını ziyaret ederek milletvekili seçimlerinde esnaftan destek istedi.

Kur`an-ı Kerim tilavetiyle açılışı yapılan programda halka hitap eden Gök, ‘Devlet kutsaldır` anlayışının var olduğunu ifade ederek kendileri için esas kutsal olanın insan olduğunu kaydetti. Herkesin aynı gemide yaşadığını kaydeden Gök, “Yolcularının yüzde 99`u Müslüman olan bir gemide kaptanlığı, size değer vermeyen, size karşı olan Ezidi birine teslim edilmemelidir. İnşallah olmayacaktır. Aile reisi kendi ailesinden mesuldür. Mahalle muhtarı yönettiği mahalleden mesuldür. Bir kaymakam, belediye başkanı da öyledir ve biz de verdiğimiz oylardan mesulüz.” dedi.

HDP`nin LGBT`yi meşru kılma çabaları ve Diyaneti kaldırma hakkındaki planlarıyla ilgili konuşan Gök, “Bu mazlum Müslüman Kürt halkının başka derdi yok mu ki LGBT'yi meşrulaştırma ve Diyaneti kaldırma çabalarının içerisine giriyorsunuz. Kur'an dersinin okutulmamasına çalışıyorsunuz. Bütün meselesiniz bunlar mı?  Allah`ın izni ile tercihiniz bizden yana olursa, Meclise girersek hak adına, adalet adına, kardeşlik adına ve barış adına Meclisi titreteceğiz.” dedi.

HÜDA PAR Kozluk İlçe Başkanı Seyithan Aksoy ise, bağımsız aday Aydın Gök`ün bilgi birikimi ve geniş bakış açısı ile Batman ve Kozlukluları Mecliste en iyi şekilde temsil edeceğini vurgulayarak halkın desteğini istedi.

Kurdelenin salavatlar eşliğinde kesilmesinin ardından Aydın Gök, halkın tebriklerini kabul etti.  Açılışa katılan misafirlerle tek tek ilgilenen ve onlarla sohbet eden Gök, aralarında HÜDA PAR il ve ilçe teşkilatların da aralarında bulunduğu heyetle Kozluk esnafını ziyaret etti.

Esnaf ziyaretinde Meclise girdiği takdirde yapacağı çalışmaları ve projelerini anlatan Gök, halktan ve esnaftan destek istedi.

Daha sonra Üçyol Hicret Camii`nde öğle namazını kılan Aydın Gök, camii çıkışı Kozluk halkı tarafından yoğun ilgi ile karşılandı.

Gittiği her yerde esnafın ve halkın büyük ilgisiyle karşılaşan Gök, kendisine gösterilen teveccühten dolayı herkese teşekkürlerini iletti. Gök'ün ziyaret ettiği vatandaşlar seçimlerde kendisini destekleyeceğini söyledi.   (Said Aksoy-İLKHA)


























 

Bu haberler de ilginizi çekebilir