• DOLAR 32.571
  • EURO 34.993
  • ALTIN 2441.78
  • ...
"Temiz çevrem" kampanyası
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından, çevre yönetimi faaliyetlerinin devam etmesine yönelik toplumun bilinçlendirilmesine ilişkin başlatılan "Temiz Çevrem" kampanyasına Karlıova Belediyesi de destek verdi.

Kampanya kapsamında, kanal temizliği, sokak, park, bahçe, mahalle gibi ortak kullanım alanlarında belediyenin rutin faaliyetleri dışında halkın ve sivil toplum kuruluşlarının katılımıyla temizlik seferberliği başlatıldı.

İlçede bulunan bütün mahallelerde belediye çalışanları, mahalle sakinleri, öğrenciler ve diğer kamu kurumlarında çalışanlar temizlik, yolların yıkanması, fidan ekimi ve mevcut ağaçların budanması faaliyetlerini gerçekleştirdiler.

Kampanya ile toplumda çevre duyarlılığının sağlanması ve belediyelerin atık yönetimindeki rollerine dikkat çekildiğini söyleyen Belediye Başkanı Veysi Bingöl, “Yürütülen bu kampanya kapsamında halkımızla birlikte daha temiz ve yaşanılır bir Karlıova için “Temiz çevrem” projesi devam edecektir. İlçede bulunan park, bahçe, yol güzergâhları, mezarlık temizlemesi, ağaç budaması ve bütün mahallelerin yıkanması için itfaiye aracı, üç adet kamyon, 2 iş makinesi, 45 personelimizin ve halkın destek vermesiyle güzel bir çalışma yapıldı.” dedi.   (İLKHA)







Bu haberler de ilginizi çekebilir