• DOLAR 32.384
  • EURO 34.684
  • ALTIN 2398.328
  • ...
İki aile arasında silahlı ve bıçaklı kavga: 14 yaralı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Merkez Şehitkâmil ilçesi Şirinevler Mahallesi’nde dün gece saatlerinde iki aile fertleri arasında çıkan silahlı ve bıçaklı kavgada,  1’i polis 14 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, uzun bir süredir ayrı yaşadıkları iddia edilen ve boşanma kararı alan L. K. ile K. D.'nin aileleri boşanan çiftin eşyalarının paylaşımı sırasında tartışma çıktı. İki aile arasında çıkan tartışma karşılıklı silahlı ve bıçaklı kavgaya dönüştü. Silah ve bıçakların yanı sıra taş ve sopaların kullanıldığı kavgada 1’i polis 14 kişi yaralandı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis sevk edildi. Olay yerine gelen polislerin araya girmesiyle kavga sonlandırılırken, polis mahalle çevresinde yoğun güvenlik önlemleri alarak mahalleye giriş ve çıkışlara izin vermedi.

Kavgada çeşitli yerlerinden yaralanan C.K, M.K, C.K, O.K, O.D, Ş.D, K.D, M.D, K.D, M.D, L. D, R.D. ve C.D. ile polis memuru B.D. özel araçlarla ve ambulanslarla çeşitli hastanelere kaldırıldı.

Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, isimleri açıklanmayan 8 kişinin gözaltına alındığı bildirildi.

Polis kavgaya karıştığı belirlenen ve isimleri açıklanmayan 8 kişiyi gözaltına alıp olası bir gerginlik yaşanmaması için olay yeri ile hastanelerde güvenlik önlemleri aldı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor.  (İbrahim Koçyiğit- İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir