• DOLAR 32.554
  • EURO 34.949
  • ALTIN 2444.693
  • ...
Kozluk halkı kayıp Erkan için yolu trafiğe kapattı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kozluk`ta 10 gün önce kaybolan ve bir daha da kendisinden haber alınamayan Erkan Erkun (20) için halk kepenklerini indirip yolu trafiğe kapattı.

Kozluk İpekyolu güzergâhı boyunca yürüyüşe geçen halk, ellerinde ‘Erkan geri gelsin, suçlular cezasını çeksin` ‘Erkan`ı istiyoruz, failler bulunsun` Batman halkı Erkan için ayaklandı` yazılı pankartlar taşıyarak Erkan`ın acilen bulunmasını ve olayının aydınlatılmasını istediler.

Üçyol İpekyolu güzergâhından hareket eden halk, Kaymakamlık lojmanına kadar yürüyüş yaptı. İpekyolu`nun her iki tarafını trafiğe kapatan kitle, yol güzergâhı boyunca uzun araç kuyruklarının oluşmasına neden oldu.

Yaklaşık 4 saat süren eylem nedeniyle yolun her iki tarafında uzun araç kuyruğu oluşurken Kapatılan yolun açılması için halkla görüşen polisler, uzun bir uğraştan sonra toplanan kitleyi ikna edip yolu tekrar trafiğe açtılar.

Erkan`ın bulunmaması durumunda eylemlerine devam edeceklerini belirten Kozluklular, yetkililerin Erkan`ın bulunması noktasında yeterli çabayı göstermediklerini ve bu konuda detaylı bir bilgi paylaşmadıklarını iddia ettiler.  (Muhammed Said Aksoy - İLKHA)






 

Bu haberler de ilginizi çekebilir