• DOLAR 34.255
  • EURO 37.658
  • ALTIN 2890.077
  • ...
Ağrı Kutlu Doğum etkinliğine hazırlanıyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Peygamber Sevdalıları Platformu Doğu ve Karadeniz Koordinatörlüğü tarafından 26 Nisan Pazar günü “Eşsiz Önder Hz Muhammed (sav)” temalı düzenlenecek Kutlu Doğum programı hazırlıkları devam ediyor.

Şehir Stadyumunda gerçekleşecek program için yapılan hazırlıklar çerçevesinde cadde ve işyerlerine afişler asıldı. Platform üyelerinin çalışmalar kapsamında, Özlem Ajans tarafından hazırlanan Kutlu Doğuma özel ilahi CD’lerini ve etkinliğe davet amaçlı el ilanlarını dağıttığı görüldü.

Peygamber Sevdalıları Platformu Doğu ve Karadeniz Koordinatörlüğü adına açıklamalarda bulunan Şaban Gökhan, “Peygamber Sevdalıları Platformu Doğu ve Karadeniz Koordinatörlüğü olarak 26 Nisan Pazar günü Kutlu Doğum programı gerçekleştireceğiz. Bu çerçevede çalışmalarımız devam ediyor. Ağrı’nın birçok yerine duyuru afişlerimizi astık. Esnaflarımızı teker teker ziyaret ederek etkinliğimizin davetiyelerini dağıttık. Peygamber sevdalısı kardeşlerimizle Ağrı’nın mahalle ve sokaklarını dolaşarak vatandaşlarımızın evlerine misafir olup Kutlu Doğuma özel hazırlanmış klipli CD’leri ve el ilanları dağıttık.” dedi.

Sivil Toplum Kuruluşlarını ziyaret edip etkinliğe davet ettiklerini ifade eden Gökhan, “Halkın teveccüh gösterdiği çalışmalarımız tüm hızı ile devam ediyor. Bunun yanında STK ve kanaat önderlerine verilmek üzere özel davetiyeler hazırladık, kendilerini ziyaret edip programımıza davet edeceğiz. Etkinliğimizin duyurusu için inşallah basınla bir araya geleceğiz. Pazar günü saat 13.30’da Ağrı Şehir Stadyumunda Peygamber sevdalısı Ağrılılar ile birlikte sevgimizi göstereceğiz. Emeği geçen tüm kardeşlerimizden Allah-u Teâlâ razı olsun.” şeklinde konuştu.  

Halkı ücretsiz olarak stadyuma taşıyacaklarını belirten Gökhan, “Fatih ve Kazım Karabekir Mahallesinde bulunan kabristanın sonunda, Alpaslan Mahallesinde Ezgi Düğün Salonunun önünde, 100’üncü Yıl Mahallesinde Arap Durağı ve Köprübaşında toplanacak halkımız ücretsiz olarak stadyuma taşınacaklar.” ifadelerini kullandı.  (Ömer Adıgüzel-İLKHA)























Bu haberler de ilginizi çekebilir