• DOLAR 32.266
  • EURO 34.742
  • ALTIN 2402.725
  • ...
Özlem Ajans sanatçıları peygamber sevdalılarını coşturdu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Her yıl düzenlediği kutlu doğum etkinlikleriyle yüzbinleri meydanlara toplayan Peygamber Sevdalıları Platformu, dün Batman'da gerçekleştirdiği mevlit programıyla bir kez daha peygamber sevdalılarını bir araya getirdi. Etkinlikte sahneye çıkan Özlem Ajans sanatçıları, seslendirdiği ilahi, ezgi ve marşlarla katılımcıları coşturdu.

Batmanlılar sağanak yağışa rağmen sabahın erken saatlerinden itibaren tekbir ve salâvatlarla etkinliğin yapılacağı mevlit alanını gelmeye başladı. Erkekler ve kadınların ayrı ayrı bölümlerde etkinliği izlediği programda, Kur'an tilaveti, okunan mevlit ve yapılan konuşmaların yanı sıra Özlem Ajans sanatçıları sahne aldı.

 Yağmurun da etkili olduğu etkinlikte seslendirilen ilahi ve ezgiler katılımcılara zaman zaman duygulu anlar yaşatırken, marşlar seslendirilirken coşku doruğa ulaştı.

Salâvat ve tekbirlerin hiç susmadığı programda, özellikle Hz Muhammed'in (sav) üzerine yazılan ezgiler seslendirildiği sırada duygulu anlar yaşandı.

Özlem Ajans sanatçılarından Nezir Güler, Özcan Atsat, Bilal Dalkılıç, Peygamber Sevdalıları Platformu kız ve erkek ilahi grupların seslendirdiği ilahi, ezgi ve marşların nakaratlarına katılımcılar hep bir ağızdan eşlik etti.

Yağan yağmurda bir yandan ellerindeki şemsiyelerle kendilerini yağmurdan korumaya çalışan katılımcılar, bir yandan da seslendirilen ilahilerle alandaki coşkuya ortak oldu.

Gençler ilahiler eşliğinde, halay çekerek güzel görüntüler oluşturdular. Okunan ilahi ve marşlar eşliğinde getirilen tekbirler ve okunan salavatlarla programda heyecan adeta doruğu çıktı.

Sık sık tekbirlerle kesilen programda Özlem Ajans sanatçılarının seslendirildiği ilahilerle mevlit alanında büyük bir coşku yaşandı.

‘Kutlu Doğum' etkinliği on binlerce peygamber aşığının katılımıyla büyük bir coşku ve heyecanla durmadan devam etti.  (M.Fatih Akgül - İLKHA)


























 

Bu haberler de ilginizi çekebilir