• DOLAR 34.215
  • EURO 37.562
  • ALTIN 2888.43
  • ...
“Hiçbir söz ve duygu Peygamber aşkını dile getiremez”
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Hazırladıkları Kutlu Doğum albümleri ile göz dolduran Özlem Ajans sanatçılarından Mustafa Altuntop, İlke Haber Ajansı`na (İLKHA) yaptığı açıklamada, hiçbir duygu ve hiçbir sözün Peygamber aşkını dile getiremediğini belirterek,  Kutlu Doğum albüm çalışmalarında yaşadıkları bu duygunun çok farklı olduğunu dile getirdi. 

“Kutlu Doğum etkinliklerinin üniversite kampüslerine taşınması sevindiricidir”   

Muhammedi sevdanın üniversite kampüslerine taşınmasının sevindirici olduğunu belirten Altuntop, “Yaklaşık 10 yıla yakın Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından düzenlenen Kutlu Doğum etkinlikleri, Nisan ayında birçok noktada devam ediyor. Bu etkinliklerin bizi sevindiren yönü Muhammedi sevdanın üniversite kampüslerine taşınmasıdır. Biz bunu sevinçle karşılıyoruz. İnşallah Peygamberi ahlak ile büyüyen bir gençlik yetişir. Peygamberi örnek alarak hayatını şekillendiren bir gençlik meydana gelir. En çok sevindiğimiz taraf, gençlerimizin Peygamberi anlayıp, O`nun yaşantısını örnek alarak yaşayan bir gençlik olma gayretleridir.”dedi.

“Biz bu albümlerle iftihar ediyoruz”

Kutlu Doğuma özel çalışmalarına da değinen Altuntop, “Özlem Ajans sanatçıları olara,k Kutlu Doğuma özel 3-4 tane albümümüz oldu. Tümünde   Peygamberi ahlakı, yaşantıyı ve Peygamberimizin hayatını konu alan albümleri hazırlıyoruz. Biz bu albümlerle gurur duyuyor ve iftihar ediyoruz. Bu gün Gaziantep üniversitesindeyiz. Nisan ayı boyunca haftada en az 3-4 programa gidiyoruz.” diyerek Nisan ayı boyunca Muhammedi mevsimde tatlı bir koşturmanın içinde olduklarını söyledi.

“Bizim milletimiz Müslüman, Peygamberine sevdalı ve aşıktır”

Diyarbakır ve Batman`da milyonların Peygamber aşkı için bir araya geldiği etkinlikleri değerlendiren Altuntop, “Batı illerinden ve Avrupa`dan bakıldığında bölgenin Anadolu`nun fikir ve düşünce açısından farklı bir görüntüsü olabilir. Fakat Allah`a (cc) hamd olsun Batman ve Diyarbakır`a   milyonlarca insanın Peygamber aşkı için gelmesi ve dev organizasyonların düzenlenmesi şu anlama geliyor ki, gerçekten bizim milletimiz Müslüman, Peygamberine sevdalı ve aşık insanlardır. Rabbim Peygamberin aşkını bütün dünyanın kalbine yerleştirsin.”duasında bulundu.

Peygamberimize has olan bir albüm çalışması olduğu zaman O`nun duygusu çok farklı oluyor

Hiçbir duygu ve hiçbir sözün Peygamber aşkını dile getiremediğine vurgu yapan Altuntop, “Nitekim biz kendi albüm çalışmalarımızda bunu görüyoruz. Peygamberimize has olan bir albüm çalışması olduğu zaman, O`nun duygusu çok farklı oluyor. Diğer albümler Peygamber Efendimize has olan albümlerin yanında duygu ve düşünce açısından düşük kalıyor. Platforma çıkıp milyonları gördüğümüz zaman, insanların ellerinde tevhid bayrakları, dillerinde salavat ve zikirlerle gördüğünüz zaman, duygu ve heyecanın en üst seviyeye çıktığını görüyorsunuz. Nerede ise kalpler duracak seviyeye geliyor.” ifadelerini kullandı. (İbrahim Koçyiğit- İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir