• DOLAR 32.883
  • EURO 35.182
  • ALTIN 2450.326
  • ...
Gaziantep Kutlu Doğum etkinliğine hazırlanıyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Peygamber Sevdalıları Platformu Gaziantep İl Koordinatörlüğü`nün Pazar günü Gaziantep İstasyon Meydanında “Eşsiz Önder Hz Muhammed” temasıyla düzenleyeceği Kutlu Doğum programı için yapılan hazırlıklarda sona gelindiği belirtildi.

Gaziantep İl Koordinatörlüğü sözcüsü Mehmet Faik Doğan yaptığı açıklamada, “Pazar günü Gaziantep İstasyon Meydanında “Eşiz Önder Hz Muhammed” temasıyla düzenleyeceğimiz Kutlu Doğum programı için tüm hazırlıklarımız sürüyor. İnşallah Pazar günü Peygamber Sevdalısı Gaziantep halkımız İstasyon Meydanı`nı hınca hınç dolduracak. Platform olarak halkımızın programa iştiraki için tüm çalışmalarımıza devam ediyoruz.”dedi.

Hazırlıklarla ilgili bilgi veren Doğan, iş yerleri ile toplu taşıma araçlarına 10 bin afiş asıldığını, TV, radyo ve gazetelere reklam verildiğini, şehrin işlek noktalarına pankartlar astıklarını belirtti.

Doğan, bunlarla beraber, Cuma günü namaz çıkışı, ev ve esnaflara dağıtılmak üzere 100 bin el broşürü ve Özlem Ajans`tan çıkan “Peygamber Sevdalıları 2015” ilahi CD'sini, Hz Muhammed`in örnek ahlakını konu alan kitap ve Dua Yayıncılık`tan çıkan mealli Kur`an-ı Kerim dağıtılacağını da sözlerine ekledi.  (İbrahim Koçyiğit- İLKHA)












 

Bu haberler de ilginizi çekebilir