• DOLAR 32.239
  • EURO 34.846
  • ALTIN 2416.487
  • ...
Edirne`de HDP, LGBTİ`lilere emanet
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batı illerinde teşkilatlanma çalışmalarında sorun yaşayan ve birçok bölgede üye bulamaması sebebiyle teşkilat kuramayan HDP, 7 Haziran seçimleri öncesi Edirne`de ilginç bir işbirliğine girişti. HDP Eş Genel Başkan Figen Yüksekdağ`ın da katılımıyla gerçekleştirilen ‘Edirne 1. Olağan İl Kongresi`nde il ve merkez İlçe teşkilatlarına LGBTİ`li isimler atandı.

HDP`NİN LGBTİ`Lİ İL YÖNETİMİ!

Doğu illerinde “dindar” görünmeye çalışan HDP, batı illerinde ise toplumda karşılık bulamayanınca sapkın LGBTİ`liler ile birlikte iş birliğine gitti. Partinin Edirne 1. Olağan İl Kongresi`nde Edirne il yönetimine LGBTİ`li Hasan Atik, Edirne HDP Merkez İlçe eş başkanlığına ise LGBTİ`li Müzeyyen Araç seçildi. HDP Merkez İlçe eş başkanı olan LGBTİ`li Müzeyyen Araç “Edirne LGBTİ çalışma grubu olarak elimizden gelenden çok daha fazlasını yapacağız” diyerek sapkın faaliyetleri için ‘meşru` bir zemin bulduklarını ifade etti.

HDP, Edirne`de sapkın LGBTİ`lileri il ve merkez ilçe yönetimine getirdi. Doğu illerinde dindar görünen HDP, bazı bölgelerde cinsi sapkınlarla, diğer bazı bölgelerde de Kema-listlerle işbirliğine girişmekle suçlanıyor.

Vahdet Gazetesi

Bu haberler de ilginizi çekebilir