• DOLAR 32.56
  • EURO 35.007
  • ALTIN 2437.989
  • ...
Çocuk evlerindeki çocuklardan anlamlı ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Van Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı Akdamar ve Yumurcak Çocuk Evlerindeki çocuklar, “18-24 Mart Yaşlılar Haftası” kapsamında Özel Yeşeren Düşler Bakım Merkezindeki yaşlıları ziyaret etti.

Van Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü yapılan anlamlı ziyarette çocukların yaşlılara karşı farkındalığı geliştirmek amaçlandığı vurgulandı.

Çocuk Evleri Müdür Vekili Nihat Işık, Çocuk Evlerindeki çocukların sosyalleşmesi açısından bu tür etkinlikleri önemsediklerini belirterek “Çocukların pisko-sosyal gelişimlerini sağlıklı bir şekilde tamamlamalarında, yaşlılarımızın büyük bir rolü vardır. Çocuk Evlerimizde “yaşlı” figürünün olmaması nedeni ile kurum olarak böyle bir etkinlik planladık. Bu etkinliğimizle de, çocuklarımızın yaşlılara karşı farkındalık geliştirmelerini amaçladık.” dedi.

Çocuk Evlerinin yürütmüş olduğu hizmetler konusunda Bakım Merkezi yetkililerine bilgi veren Işık, çocukların faydasına olduğunu gözlemlediği bu ziyaretleri devam ettirmek istediklerini belirtti. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir