• DOLAR 32.284
  • EURO 35.005
  • ALTIN 2444.464
  • ...
Batman'da Siyer sınavında dereceye girenlere ödüller verilecek
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Peygamber Sevdalıları Platformu Batman Koordinatörlüğü Dönem Sözcüsü Molla Beşir Şimşek yaptığı yazılı basın açıklamasında, Batman’da Kutlu Doğum Siyer Sınavında dereceye giren katılımcılara‘Mazlumların Rabbine Yakarış ve Halepçe’ programında hediyelerinin verileceğini açıkladı.

Şimşek, “01 Şubat 2015 tarihinde Türkiye genelinde yapılan ve 50 kişinin Umre ödülü kazandığı Kutlu Doğum Siyer Sınavında Batman merkezde dereceye giren katılımcılara sınav öncesi de belirttiğimiz gibi, çeşitli sürpriz hediyeler vereceğiz. Batman merkezde 3 kategoriden de dereceye giren kardeşlerimize hediyeleri platformumuza bağlı Hira-Der ve Hür-Der’in ‘Dünya Muztazaflar Haftası’ nedeniyle organize edeceği  ‘Mazlumların Rabbine Yakarış ve Halepçe’programında takdim edilecektir.” denildi.

15 Mart Pazar günü Alyans Düğün Salonunda bayanlar için saat 13.00’te, erkekler için ise 19.00’da düzenlenecek programda, dereceye giren bayanlara bayan programında, erkekler ise erkekler programında hediyelerinin verileceği belirtildi.

Şimşek son olarak, “Bu vesile ile gerçekleştirdiğimiz Kutlu Doğum Siyer Sınavına katılım gösteren tüm kardeşlerimize tekrar teşekkürlerimizi sunarız. Dereceye giren kardeşlerimizi de tebrik eder, peygamber efendimizin sünnetine uygun bir hayat yaşamalarını Rabbimizden niyaz ederiz.” dedi. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir