• DOLAR 32.203
  • EURO 34.777
  • ALTIN 2453.56
  • ...
Bıçaklı koca dehşet saçtı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Diyarbakır Selahattin Eyyubi Hastanesi'nde çalışan ve hastanenin eski çalışanı olduğu öğrenilen Murat A, aralarında huzursuzluk yaşadığı eşi otomasyon görevlisi eşi Berna A. ile konuşmak için geldiği hastanede çıkan tartışma sonrası dehşet saçtı.

Eşi ile arasında çıkan tartışmaya engel olmaya isteyen doktor ve güvenlik görevlisini elindeki bıçakla yaralayan Murat A, olayın ardından kendisi ile beraber hastaneye geldiği belirtilen arkadaşıyla hastaneden kaçtığı öğrenildi.

Olay bu gün saat 11.30 sıralarında, Diyarbakır Selahattin Eyyubi Hastanesi'nde meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre, daha önce hastanede çalıştığı belirtilen Murat A, eşiyle yaşadığı bir huzursuzluktan dolayı kendisiyle konuşmak için hastaneye geldi. Eşi, Berna A., konuşma isteğini geri çevirince de tartışma çıktı. Berna A. ile Murat A.'nın tartışmalarının büyümesi üzerine muayene odasında bulunan Beyin Cerrahı Doktor Şerif Turan ile güvenlik görevlileri olaya müdahale etmek istedi. Ancak belinde bıçak ile hastaneye gelen Murat A., çıkardığı bıçağıyla önce Dr. Şerif Turan sonrasında kendisine engel olmak isteyen güvenlik görevlisi Mehmet Yıldız'ı yaraladıktan sonra olay yerinden kaçarak uzaklaştı.

Saldırıyı hafif bir yaralanma ile atlatan güvenlik görevlisi Mehmet Yıldız ayakta tedavi edilirken, beyin cerrahı Dr. Şerif Turan`ın durumunun ağır olduğu ve ameliyata alındığı öğrenildi.

Polis olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı. – (Hamza Adiyaman / Ali Fidancı – İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir