• DOLAR 32.455
  • EURO 35.054
  • ALTIN 2418.554
  • ...
Siyonist katilleri yargı önüne çıkaracağız
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Siyonistlerin uluslararası sularda saldırarak 10 Müslümanı şehit ettiği Mavi Marmara Davası'nın 8. duruşması Çağlayan Adalet Sarayında görülmeye başlandı.

Siyonist İsrail`in gerçekleştirdiği kanlı baskının ardından başlatılan hukuk mücadelesi devam ediyor. İstanbul  7. Ağır Ceza Mahkemesi`nde görülen duruşma öncesinde konuşan İHH Başkanı Bülent Yıldırım, sanık İsrailli komutanlar hakkındaki kırmızı bülten talebinin 28 Şubat zihniyetli bürokratlar tarafından hala İnterpole gönderilmediğini söyledi.

“Davayı sekteye uğratmaya çalışan 28 Şubat zihniyetli bürokratlar var”

Mavi Marmara`da katliam emrini veren ve uygulayanlar hakkındaki kırmızı bülten talebinin hala İnterpole gönderilmediğini ifade eden Bülent Yıldırım, “Bu ülkede Başbakana, Cumhurbaşkanına ve Dışişleri Bakanına rağmen kendisini devlet gören 28 Şubat zihniyetli insanlar hala var. Onun için biz diyoruz ki bir an önce, sizin karar verme hakkınız yok, bunu interpole gönderin. Bize diyorlar ki ‘interpol İsrail`in etkisi altında, İsrail lobisi güçlü.` Doğru Uluslararası Ceza Mahkemesi`nde de güçlüydü. Biz de diyoruz ki, tamam biz sizle mücadele etmeyelim, biz hakkımızı arayacağız sokaklarda, mahkemelerde. Karşımızda siz olmayın, siz bizim dostumuzsunuz.” şeklinde konuştu.

“Siyonist katilleri yargı önüne çıkaracağız”

Katliam emrini veren ve katliamı bizzat yapanları yargı önüne çıkarmaya kararlı olduklarının altını çizen Yıldırım, “İşte biz şimdi İsrail`in gerçek yüzünü nasıl ortaya çıkardıysak, Batı`da da İsrail`in gerçek yüzünü ortaya çıkarmak için aynı hukuk dilini ortaya çıkartıyoruz. Ve onları kendi oluşumları o mekanizmada o hukuki metodlar içerisinde mahkum ettiriyoruz. İsrail asla kendilerinin yargılanacağını düşünmüyordu. Şimdi Mavi Marmara davasına dikkat edin hukuk fakültelerinde ders konusu oldu artık. Hani diyorlar ya bu davalar ne işe yarar? Daha dua edin Netanyahu ve kabinesini de o mahkeme önüne getireceğiz. Bize bir milyar dolara kadar açık çek bile teklif ettiler. Ama biz tek bir Filistinlinin gözyaşına dünyayı değişmeyiz. Bu katliamın emrini veren ve uygulayanları mahkeme önüne çıkaracağız.” dedi.  (M. Erkan Yavuz - İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir