• DOLAR 32.45
  • EURO 34.757
  • ALTIN 2437.327
  • ...
AK Parti`den HÜDA PAR`a `Nezaket` ziyareti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

AK Parti Bitlis Tatvan ilçe Başkanı Cemil Sayılgan ve beraberindeki heyet, HÜDA PAR Tatvan ilçe Başkanı Erkan Yürek`i ziyaret etti.

HÜDA PAR ilçe binasında samimi bir ortamda gerçekleştirilen nezaket ziyaretinde konuşan AK Parti ilçe Başkanı Sayılgan, ilk ziyaretlerini HÜDA PAR`a yapmaktan dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdi. Amaçlarının halka hizmet etmek olduğunu dile getiren Sayılgan, bu anlamda halkın menfaati için kimin elinden ne geliyorsa yapması gerektiğini ifade etti.

Kendilerine yapılan ziyaretten dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren HÜDA PAR Tatvan ilçe Başkanı Erkan Yürek ise ülkenin bir gerçeği olan HÜDA PAR`ın bugüne kadar halkın yararına çalıştığını, bundan sonrada halkın menfaatine olan çalışmaların içerisinde yer alacaklarını söyledi.

Halkın zararına olan hiçbir çalışma ve oluşumun içerisinde yer almayacaklarının altını çizen Yürek, “Kurulduğumuz günden bu yana halkımızla iç içe olduk. Kendimizi ve partimizi anlattık. Halkımız, partimize büyük teveccüh gösteriyor. Hiçbir şekilde inançlarımızdan ve kimliğimizden taviz vermeden bu hizmetlerimizi sürdürüyoruz. İnsanlara hizmet yaparken onların kimliğine, inancına ve mensubu olduğu ideolojisine bakmaksızın yapıyoruz.” ifadelerinde bulundu.

Ziyaret karşılıklı iyi temennilerle sona erdi.

(Menderes Beysülen-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir