• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Bursa Umut Kervanı yeni binasını hizmete açtı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bursa Umut Kervanı Gıda Bankası, taşındığı yeni binasında, sürdürdüğü  yardım faaliyetlerinin yanında, ilmi ve kültürel seminerlerle de hizmetlerini sürdürecek.

Geçen yıl açılan ve kısa sürede binlerce aileye yardım yapan Bursa Umut Kervanı Gıda Bankası, yaptığı adres değişikliğiyle birlikte faaliyetleri arasına ilmi ve kültürel seminerlerini de ekledi.

Yıldırım ilçesi Çınarönü Mahallesi Akalak Sokak 26 nolu adrese taşınan derneğin yeni binasının,  saat 19.30`da yapılan açılış programına,  Yıldırım ilçe Belediye Başkan Yardımcısı Mücahit Alkan da katıldı.

Misafirlere gül suyu ikramının yapıldığı program, Seyfullah Arslan Hoca`nın Kur`an-ı Kerim tilavetiyle başlayıp, Grup İkra`nın ezgi ve ilahileriyle devam etti.

Ardından Bursa Umut Kervanı Gıda Bankası`nın Genel Başkan Yardımcısı M. Mahmut Aytekin Hoca bir konuşma yaptı.

Konuşmasında fakirlere umut olmanın yolunun Allah yolunda infak etmekten geçtiğine değinen Aytekin Hoca, Rabbimizin  kendi isminin zikredildiği bu tür mekânlara, meleklerini gönderdiğinden ve kendisini ananlara rahmet kanatlarını gerdiğinden söz etti.

Yapılan konuşmanın ardından salavatlar eşliğinde kesilen kurdeleyle birlikte derneğin açılışı yapıldı.

 Daha sonra Yıldırım Belediye Başkan Yardımcısı Mücahit Alkan da kısa bir konuşma yaptı. Açılışa katılması için davet edilen İlçe Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali`nin başka bir programı olduğu için gelemediğini belirten Bilici, “Onun selamını size getirdim. Gerçekten ben de burada, sizin aranızda olmaktan çok mutluyum. Allah bu güzel mekânın açılışında emeği geçen herkesten razı olsun. Hepsini ayrı ayrı kutluyorum.” şeklinde konuştu.

Program daha sonra dağıtılan ikramlarla son buldu. (Zeki Aras –İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir