• DOLAR 32.275
  • EURO 34.838
  • ALTIN 2416.223
  • ...
Muşlu Gençler: Kaydolalım, kaybolmayalım!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Peygamber Sevdalıları Platformu Muş Koordinatörlüğü, Kutlu Doğum Siyer Sınavı (KDSS) için kayıt standı açtı. Kayıtlara en çok gençlerin ilgi gösterdiği gözlenirken gençlerin, "Kaydolalım kaybolmayalım!'' şeklindeki ifadeleri dikkat çekti.

Muş kent merkezinin değişik yerlerinde açılan stantlarda kayıt alan platform üye ve gönüllüleri, özellikle gençlerin sınava daha fazla ilgi gösterdiklerini ifade ettiler. Stant görevlilerinden Muhammed Yeşilçınar, "Peygamber Sevdalıları Platformunun siyer sınavı standını açtık ve kayıtlarımız başladı. Gençlerin siyer sınavına ilgisi çok fazla. Aldığımız kayıtlarımız giderek artmaktadır. Sınavla amacımız, gençlere Hz. Muhammed'in hayatının okunmasına ve yaşanmasına vesile olmak, İnşallah faydalı olur'' dedi.

Kendileri için önemli olan şeyin Hz Peygamberin hayatını okumak ve öğrenmek olduğunu ifade eden gençler ise ''Sınava Kaydolalım Kaybolmayalım'' diyerek,  her kesin sınava kaydolup bu vesileyle Hz Muhammed (SAV)'in hayatını okuması gerektiğini söylediler.

KDSS'ye kayıt stantlarında 3 gün boyunca kayıt yapılmaya devam edileceği belirtildi. (M. Şirin Çağlayan-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir