• DOLAR 32.307
  • EURO 35
  • ALTIN 2449.274
  • ...
Kollarını kaybeden babaya protez yardımı yapılacak
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mardin’in Kızıltepe (Qoser) ilçesinde 33 yaşındaki 5 çocuk babası Yılmaz Şimşek, 9 ay önce çalıştığı inşaatın ikinci katını sıvamak için iskelet kurduğu esnada, yüksek gerilim hattına kapılmasıyla her 2 elini kaybetmişti. İlke Haber Ajansı’nın yapmış olduğu haber üzerine Kızıltepe ilçe Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş, ilçe Müftüsü Mahsum Taşçı ile Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü kazazede Yılmaz Şimşeği ikamet ettiği köyde ziyaret etti.

Geçmiş olsun ziyaretinde konuşan İlçe Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş, “Yaklaşık 9 ay önce Sürekli (Dıémé) Köyü’nde ikamet eden Yılmaz Şimşek kardeşimiz inşaatta çalışırken elektrik akımına kapılması sonucu iki elini kaybedip ve bedeninde muhtelif yanık yaraları oluşmuş. Şu an kol tedavisi bitmiş, bacaklardaki yara tedavisi de biter inşallah. Protez ihtiyacı olduğunu duyduk, biz şimdi kendisini ziyarete gelerek Müftü, Vakıf Müdürü ve Mütevelli Heyet olarak kendisini geçmiş olsun ziyaretinde bulunduk. Ayrıca12 bin TL parasal destek sağlayarak inşallah elini kullanabilecek iyi bir proteze sahip olacak.” açıklamalarında bulundu.

Yılmaz Şimşek’te kendisini ziyarete gelip destekte bulunan Kaymakam ve beraberindekilerin ilgilerinden dolayı memnun olduğunu belirtti. (Mehmet Aslan - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir