• DOLAR 32.465
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2441.5
  • ...
Beyaz zehirin kararttığı hayatlar
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Her geçen gün daha fazla gündeme gelen uyuşturucu haberlerinden geriye acı ve gözyaşıyla dolu hayatlar kalıyor. Yaşları ve statüleri farklı iki uyuşturucu bağımlısı ve yakınları yaşadıklarını anlattı.

KURBANLIK KOYUN GİBİ

Oğlunu uyuşturucudan kurtarmak için mücadele eden annesi S.K, 2 yıldır uyuşturucu kullanan oğlu U.K`nın (19) kendisini kurbanlık koyun gibi kesmeye kalktığını gözyaşlarıyla şöyle anlattı:

REDDEDİNCE BOĞUŞTUK

"Evde, oğlum yanında tanımadığım bir çocuk, elinde ekmek bıçağı, `Arkadaşa sigara ver` dedi. Reddedince, boğuştuk. Kurtulmak için kendimi banyoya kilitlemek istedim. Ama oğlum klozetin üzerine oturtup bıçağı boğazıma dayadı. O an `Öldüreceksen korkutmadan öldür, oğlum` diyebildim. Arkadaşı `Oğlum, o senin annen` deyince, oğlum bıçağı boynumdan çekip kendi bacağına dört kez saptadı."

Farkında değilim

Ekmek bekler gibi torbacının kapısında sıra beklediklerini söyleyen U.K. ise, "Ça-re-yi AMATEM`de aradık ama orası daha beterdi. Aileme zarar vermek istemiyorum" ifadesini kullandı.

Uyuşturucu için kredi çektim

Uyuşturucu kullandığı ortaya çıkınca işinden olan B.K`nın bağımlılığı, bir merak uğruna başlamış. 26 yaşında uyuşturucuya başlayan B.K, "Altı yıldır bağımlıyım. Varımı yoğumu uyuşturucu uğruna kaybettim. Son bir yıldır `taş` denilen bir madde kullandım. Türkiye`ye Van üzerinden gelen taş için iki arabamı birden sattım. Yetmedi üstüne 15 bin lira kredi çektim, uyuşturucu için bankaya borçlandım" dedi.

KİŞİLİĞİ DEĞİŞTİRİYOR

Uyuşturucu yüzünden halüsinasyon gördüğünü, sinirli bir karaktere dönüştüğünü söyleyen B.K, "O kadar berbat bir durum ki sürekli olmayan olayları görüyorsun. Ama kardeşimin `sen bitmişsin` sözüyle kendime geldim. Kurtulmak istiyorum" diye konuştu.

Bugün

Bu haberler de ilginizi çekebilir