• DOLAR 32.179
  • EURO 34.981
  • ALTIN 2441.348
  • ...
Nisanur Dergisi, İzmir`deki okuyucularıyla buluştu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

 Her ay `Ailemizin Dergisi` sloganıyla çıkan ve tamamı bayan yazarların yer aldığı Nisanur Dergisi, Türkiye çapındaki okuyucularıyla buluşmaya devam ediyor.

Nisanur Dergisi`nin bu seferki durağı İzmir`di. Bayraklı Çiçek Düğün Salonu`nda yapılan programda Nisanur Dergisi yazarları okuyucularıyla buluştu. Derginin yazarlarından Elif Yüksek ve Aynur Sülün`ün katıldığı programa, İzmirli Nisanur takipçisi bayanlar katıldı. Program Kur`an-ı Kerim tilavetiyle başladı.

Programda konuşan Aynur Sülün, insanların çağdaşlık adı altında adeta ortaçağ karanlığına doğru sürüklendiğini belirterek; "İşte bu karanlığın adı modernizmdir. İslam`la elde edilen bütün ahlaki kazanımlar, bütün değerlerin hepsi modernizm adına yerle bir ediliyor. İnsanımız İslam dışı bir hayat yaşamaya zorlandıkça özünden ve fıtratından kopuyor, ruhsal direncini kaybediyor. Aile içi sorunlarını çözmekte sorun yaşıyor. Dindar, bilinçli aileler, dindar ve ahlaklı evlatlar yetiştirmekte zorlanıyorlar. Ailenin alt zemini kirli bilgilerin hücumu altında kaydırılıyor. Sistem tarafından ahlaksızlık, çağdaş olmanın, ilerici olmanın gereği olarak zihinlere dayatılıyor. Ahlak ise, özgürlüğü kısıtlayan bir saçmalık olarak zihinlere dayatılıyor. İşte, bunca kirli bilginin pazarlandığı bir dönemde insanımız, devamlı duygularıyla kirletiliyor. Kalbiyle, zihniyle, fikriyle evladıyla kirletiliyor. İşte Kur’an bu manevi kirlerden bahsedip, birine fahşa, diğerine de münker diyor. Ve bizleri fahşa ve münkerle mücadeleye davet edip, ailemizi ve kendimizi fahşa ve münker kirlerinden muhafaza etmemizi istiyor" dedi.

Nisanur Dergisi editörü Elif Yüksek ise, derginin nasıl hazırlandığı ile ilgili aşamaları anlatarak okuyucuları bilgilendirdi.
Program yapılan duayla sona erdi.

Bu haberler de ilginizi çekebilir