• DOLAR 32.299
  • EURO 34.981
  • ALTIN 2398.073
  • ...
Bİ-KA Afyonkarahisar'da teknik incelemelerde bulundu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİTLİS – Bitlis Katı Atık Birliği (BİKA), üye belediye başkanları ve birlik personelleri ile birlikte, Afyon Çevre Hizmetleri Birliğinin yönetiminde olan tesislerde incelemelerde bulundu. Bitlis Katı Atık Birlik Başkanı Fettah Aksoy başkanlığında gerçekleşen ziyarete, Güroymak Belediye Başkanı M.Emin Özkan, Mutki Belediye Başkanı Özcan Birlik, Yolalan Belediye Başkanı Felemez Aydın, Günkırı Belediye Başkanı İlhan Çetinsoy, Birlik Müdürü Cesim Gözeten ve Birlik Personelleri Musa Tütün ile Emrah Kendilci katıldı.

Düzenlenen teknik gezide öncelikle Afyonkarahisar Belediye Başkanı ve Çevre Hizmetleri Birlik Başkanı Burhanettin Çoban'ı makamında ziyaret eden heyet, daha sonra Katı Atık Düzenli Depolama Tesisi, Tıbbi Atık Sterilizasyon Tesisi ve Biyogazdan Elektrik Enerjisi Üretim Tesisini ziyaret etti.

Afyonkarahisar Belediye Başkanı aynızamanda Çevre Hizmetleri Birlik Başkanı olan Burhanettin Çoban birlik müdürü ve çevre yüksek mühendisleri ile birlikte Afyon'da oluşturdukları çevre birliğinin çalışmaları hakkında Bitlis Katı Atık Birliği heyetine teknik bilgi verdi.

Bİ-KA heyeti, tesisteki incelemelerin ardından Mevlevi (Türbe) Camii ve Müzesi'ni de ziyaret etti. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir