• DOLAR 32.471
  • EURO 34.742
  • ALTIN 2439.355
  • ...
Mardin'de umre kayıtları başladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MARDİN - Umre yapmak üzere kutsal topraklara gitmek isteyenler için umre kayıtları başladı. Diyanet İşleri Başkanlığı 2014-2015 dönemi umre programlarını açıkladı. Mardin Müftülüğü’nden edindiğimiz bilgiye göre umreye gitmek isteyenler için ilk kayıtlar 21 Kasım 2014 tarihinden itibaren alınmaya başlandı.

7, 10 ve 14 günlük umre programları düzenleyen Diyanet İşleri Başkanlığı, Ramazan ayında umreye gitmek isteyenler için ayrıca program hazırlayacak. Umre için kutsal topraklara gitmek isteyenlerin program tercihlerine göre fiyatlar belirlendi.

Bu yıl umre fiyatları turlara göre bin 100 dolar ile bin 985 dolar arasında değişmektedir. Ekonomik normal ve otel tip olmak üzere üç kategoriden oluşan umre turlarında ilk gidişler 26 Aralık’ta başlıyor. Geçen yıl EURO üzerinden yapılan ödemeler bu yıl dolar olarak ödenecek.

Diyanet İşleri Başkanlığı resmi web sayfasından http://hac.diyanet.gov.tr “umre bilgi giriş programından kayıtlar yapılabilecekken isteyenler en yakın il ve ilçe müftülüklerinden de kayıtlarını yapabilecekler. (M. Salih Keskin – İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir