• DOLAR 32.455
  • EURO 34.85
  • ALTIN 2478.182
  • ...
"DSİ yetkilisi ile taşeron üzerimize yürüdü" iddiası
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Batman merkeze bağlı Karayün köyü muhtarı Fasih Göymen, DSİ ve taşeron bir firma tarafından sulama kanalı yapılmak için köy girişindeki asfaltlı yollarının 3 yıldır bozulduğunu ve yeniden köy yolunun asfaltlanması için yetkililere başvurdukları sırada ise tehdit edildiklerini ve yolun yapılmayacağı cevabını aldıklarını iddia etti.

“Taşeron firma bizi tehdit etti, üzerimize yürüdü”
DSİ ve taşeron firma tarafından asfaltlı yollarının bozduğunu söyleyen Karayün köyü muhtarı Fasih Göymen, “Köyümüz şuanda merkeze bağlı köy olduğu halde araç giremiyor. DSİ Müdürü ile taşeron firma bir olup bizi azarlıyor, bozdukları yolu yapmayacağız diye bizi tehdit ediyorlar. Ben Valiliğe dilekçe verdim ve her yere başvurdum. Geçenlerde yolumuz için DSİ İl Müdürünün yanına gittim. Müdürün odasında yolu böyle bırakan taşeron firma yetkilisi bizi tehdit etti, üzerimize yürüdü. Eğer DSİ ile taşeron firması bir olup, merkeze bağlı bin nüfuslu bir köyün şehre gidip gelmesini engelliyorsa, demek ki bu devlet bitmiştir.” şeklinde konuştu.

Yetkililere seslenen Göymen, “3 yıldır benim köyüme özel bir araç giremiyor. Araçların altları yere değiyor. 200 metrelik asfaltlı yolumu bozan DSİ ile taşeron firma bir olup yapmıyorlar. Ve kimse de bize yaptırtamayacak diye sağa sola tehdit savuruyorlardı. Biz hakkımızı arıyoruz. Asfaltlı yolumuzun eski haline geri döndürülmesini istiyoruz. DSİ ile taşeron firma bu işe bir el atsın.” diye tepkisini dile getirdi. (Veysi Rüzgar-İLKHA) 

Bu haberler de ilginizi çekebilir