• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Esirlerin Piri `Esir Takası Şerefli Bir Anlaşmadır`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kudüslü esirlerin piri Fuad Er-Razim sonunda özgürlüğüne kavuşacak.

Siyonist zindanlarda bulunan Kudüslü esirlerin piri Fuad Er-Razim kendisini de kapsayan esir takası anlaşmasının şerefli bir anlaşma olduğunu belirterek, kendisinin Gazze’ye gönderilmesinin Siyonist gardiyanların gölgesinde yaşamaktan daha iyi olduğunu söyledi.

Bulunduğu cezaevinden Kudüs Enformasyon Merkezi`ne demeç veren Er-Razim şunları söyledi: “Kalbimde büyük sevgisi olan Kudüs şehrine gidip Mescidi Aksa’da namaz kılmayı ve merhum annemin mezarını ziyaret etmeyi çok arzu etsem de, Kudüs`ten ve ailemden uzak da olsa Siyonist zindanların hayatımızın her şeyine hükmetmediği bir yerde yaşamak daha iyidir. En kısa zamanda güzel şehrime dönmeyi umut ediyorum.”

Siyonist zindanlarda 31 yıl geçiren ve en eski esirlerden biri sayılan Er-Razim, Siyonist asker Gilad Şalit’i esir alan kahraman direniş mücahitlerine teşekkür ettiklerini, operasyonda şehit olanlara Allah’tan rahmet dilediklerini, Şalit’i esir alanların gösterdiği sabır ve direnişin Siyonist rejimin kibirli duruşuna galip geldiğini söyledi.

Esir takası anlaşmasının çok şerefli bir anlaşma olduğuna dikkat çeken esirlerin piri şunları söyledi: “Bu anlaşma esir takaslarındaki kuralları da değiştirdi. Sürekli kendi şartlarını dayatan, daha önceki pazarlıklarda anlaşmanın Kudüs ve 1948 topraklarındaki esirleri kapsamamasını isteyen işgalci, direnişin şartlarını kabul etti ve Kudüslü esirleri de takasa dahil etmek zorunda kaldı. Aynı şekilde ağır ceza alanları serbest bırakmayacağını ısrarla ifade eden Siyonist rejim bundan da vazgeçmek zorunda kaldı.”
Kudüslü esir, Şalit’i geri getirmek için savaş başlatan işgalciye direnen ve bu savaşta ağır bedeller ödeyen Gazze halkına da teşekkür ettiklerini söyledi.

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir