• DOLAR 32.279
  • EURO 34.7
  • ALTIN 2405.603
  • ...
Misiad`tan Aşure dağıtımı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞANLIURFA-Balıklıgöl Platosu içerisinde Dergâh Cami çıkışında Cuma namazı sonrası Aşure ikramında bulunan Memleketçi ve Sanayici İş Adamları Derneği (Misiad), Şanlıurfa Genç Yönetim Kurulu üyeleri, hayırlı bir işe imza atarak ilk etkinliklerini gerçekleştirmiş oldular.

Muharrem ayı münasebetiyle Misiad Şanlıurfa Genç Yönetimi tarafından organize edilerek binlerce kişiye aşure ikram edildi. Doğa Mangal tarafından hazırlanan Aşure tatlısı yoğun ilgi gördü. Cuma günü olması münasebetiyle hem namazdan çıkan, hem de Balıklıgöl’ü ziyarete gelen vatandaşlara ikram edilen Aşure tatlısı, el üstünde dolaştı. Yaklaşık 5 bin kişilik için hazırlanan Aşure tatlısına yaşlı vatandaşlar ve kadınlar yoğun ilgi gösterdi.

Yapılan Aşure etkinliği sonrası bir açıklama yapan Şanlıurfa Misiad Genç Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman İşçi, “Genç Misiad olarak ilk etkinliğimizi gerçekleştirdik. Aşure paylaşmaktır, kardeşliğimizi pekiştirmek adına bu etkinliği düzenledik. Bizlere yoğun ilgi gösteren halkımıza teşekkür ediyoruz.” dedi.  (İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir