• DOLAR 32.571
  • EURO 34.993
  • ALTIN 2441.78
  • ...
İşgal Güçleri Ramallah’ta Hamas Sözcüsünü Tutukladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

RAMALLAH: Siyonist işgal güçleri daha önce Abbas güçleri tarafından tutuklanıp birkaç gün önce de serbest bırakılan Hamas’ın Ramallah’taki sözcüsü Said Ebu’l-Beha’yı tutukladı.

Said Ebu’l-Beha’nın Anadolu Ajansı`na konuşan ailesi, dün gece evlerine baskın yapan işgal güçlerinin estirdiği terör eşliğinde yaptığı aramaların ardından Ebu’l-Beha’yı tutuklayıp bilinmeyen bir yere götürdüğünü söyledi.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Esirleri Araştırma Merkezi Müdürü Fuad El-Hafeş, Filistin davasına olumlu katkısı bulunanları Batı Yaka’dan uzaklaştırmak ve bölgeyi etkili insanlardan temizlemek isteyen işgalcinin taşıdığı kirli niyetini bu tutuklamayla açıkça ortaya koyduğunu ifade etti.

El-Hafeş yaptığı açıklamanın devamında, Ebu’l-Beha’ın aktif şahsiyetlerden olduğunu ve son Gazze savaşında Gazze’ye destek için yapılan etkinliklerde fazlasıyla etkili olduğunu belirterek, Hamas sözcüsünün işgal rejiminin baskı ve baskınlarına maruz kalan Mescidi Aksa’ya destek eylem ve etkinliklerinde de rol oynadığını söyledi.  

Filistin Haber

Bu haberler de ilginizi çekebilir