• DOLAR 32.284
  • EURO 35.005
  • ALTIN 2444.464
  • ...
`Döktükleri mazlumların kanında boğulacaklardır`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞANLIURFA- Kobani’de yaşanan çatışmaları bahane ederek sokağa HDP’nin çağrısıyla sokağa inen PKK-HDP çeteleri ortalığı savaş alanına çevirdiler. Bu bahaneyle yapılan saldırılar sonucunda 6 genç Müslüman vahşice katledilerek şehit edildi.

HÜDA PAR Şanlıurfa İl Teşkilatı tarafından Balıklıgöl’de Cuma namazından sonra PKK-HDP çeteleri tarafından katledililen şehitler için gıyabi cenaze namazı kılındı.

“Her yerde olduğu gibi bu bölgede de fitne ateşinin yakılmak isteniyor”

Kılınan cenaze namazından sonra basın açıklamasını okuyan HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanı Lokman Yalçın, her yerde olduğu gibi bu bölgede de fitne ateşinin yakılmak istendiğini ve PKK-HDP yöneticilerinin canice katlettikleri azizlerin kanında boğulacağını belirtti.

PKK vahşeti ve saldırıları sonucunda şehit edilenler için toplandıklarını ifade eden HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanı Yalçın, PKK ve HDP çetelerinin yaptıkları kıyımların İsrail’in ve kukla Sisi’nin yaptıklarından hiçbir farkının olmadığına dikkat çekti. 

“Bu mücadele Hz. Âdem’den bu güne devam ediyor”

Hak ve batıl mücadelesinin Hz. Adem’den bu güne devam eden bir mücadele olduğunu ve kıyamet gününe kadar devam edeceğini ifade eden Yalçın, “100 yıla yakın İslam coğrafyasında ve beldelerinde İslam’a ve Müslümanlara yönelik ‘Böl-Parçala-Yut’ mantığıyla bir kıyım yapılmaktadır. Bu kıyımlarını bazen direk,  bazen de İslam beldelerinin başındaki firavunların, nemrutların, zalim ve despot kuklaların eli ile yapılmaktadır. Zalimler; Bu kıyımı yaparken en büyük cesareti de İslam ümmetinin dağılmışlık, bölünmüşlük ve ‘Bana ne’ düşüncesinden almaktadır” dedi.

“Selahattin Demirbaş ABD’den döner dönmez çete sokağa döküldü”

HDP Eş Başkanı Selahattin Demirtaş’ın ABD’den döner dönmez 6 Ekim de Kobani bahanesiyle çetelerini sokağa inmeye ve ellerinden geleni yapmaya davet ettiğini hatırlatan Yalçın, böylelikle 7- 8 Ekim tarihlerinde 35 ilde eş zamanlı başta HÜDA PAR camiası olmak üzere tüm İslami yapılara ve dindar insanlara yönelik saldırıların başladığını açıkladı.

 Bu saldırılarda 6 ilde 19 ilçede teşkilat binalarının saldırıya uğradığını ifade eden Yalçın basın açıklamasını şöyle sürdürdü: “İslami ve insani faaliyet yürütülen onlarca dernek ve vakıfta bundan nasibini aldı. Bununla beraber cami, okul, Kur’an kursu, ambulanslar, cenaze araçları, kamu binaları onlarca araç ve yüzlerce iş yeri talan edildi ve yakıldı. Ve en acı olanı 41 insanın canına mal oldu.”

Yapılan kıyımlara, talanlara ve ölümlere bakıldığı zaman bu meselenin Kobani meselesi veya IŞİD meselesi olmadığının açıkça görüldüğünün altını çizen Yalçın, “Bu alçakça saldırıların tek amacı İslam’ı ve Müslümanları yok etmektir. PKK çetelerinin kendi hakkına yaptıkları zulümde sınır tanımamış ve IŞİD’in zulmünü 20’ye katlanmıştır. PKK ve türevleri Kürt meselesinin en temel sorunu haline gelmiştir. Bu zulüm ve vahşeti tarihte Uhut Savaşı’nda Mekkeli müşriklerin Hz. Hamza’ya Arakan’da Miammar’da Budist çeteler tarafından orada yaşayan Müslümanlara yapmıştır. 7- 8 Ekim’de bölgemizde PKK çeteleri Müslümanlara aynı zulmü ve vahşeti yapmıştır” ifadelerine yer verdi.

PKK ve HDP yöneticilerinin döktükleri kanda boğulacaklarını ifade eden Yalçın,  “Her yerde olduğu gibi bu bölgede de fitne ateşi yakılmak isteniyor. Bu ateşi yakmak isteyen her kim ise Allah kahhar olan ismi ile onları kahretsin, Bu halkın huzurunu bozmaya çalışanların Allah belasını versin” ifadelerine yer verdi.

 “Medya, Yasin Börü’ye 3 maymunu oynuyor”

PKK-HDP çeteleri tarafından katledilen 16 yaşındaki Yasin Börü’ye sesiz kalan medyayı da kınayan Yalçın, “Berkin Elvan’ın ölümü üzerine kıyameti koparan, aylarca gündemlerinden düşürmeyen ulusal basının, Yasin Börü için üç maymunları oynamayı ve bu vahşeti görmemelerini de kınıyorum” ifadelerini kaydetti. 

(Sedat Kuşulay/Hüseyin Sarıkuş-İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir