• DOLAR 32.553
  • EURO 34.963
  • ALTIN 2444.305
  • ...
ÇAĞRI-DER'den 350 aileye kurban eti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİNGÖL - Umut Kervanı Platformuna üye derneklerden Solhan ÇAĞRI-DER, kestikleri kurbanları 350 aileye dağıttı. Dernek Başkanı Muhsin Barış, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, kurban kampanyası çerçevesinde bayramda muhtaç ve fakir aileler için kurban kestiklerini ve kesilen kurbanlardan elde ettikleri etleri 350 aileye ulaştırdıklarını belirtti.

Barış, "Kurban kampanyasında kurban bedeli 470 TL olarak belirledik. Bu şekilde kurban vermek isteyenler bize geldiler. Kurban seçiminde titizlikle davrandığımız gibi dağıtımını da hassas bir şekilde yaptık. Bu yıl kurbanlıklardan elde ettiğimiz etleri 2 kilogramlık poşetlere doldurarak, 350 aileye ulaştırmış olduk." dedi.

Yapılan bu organizasyonlar ile yardımsever ve yardıma muhtaç vatandaşlar arasında bir köprü görevi gördüklerini ifade eden Barış, "Yaptığımız hizmetlerin karşılığını sadece Allah`tan bekliyoruz. Bu organizasyonlar ile yardımsever ve yardıma muhtaç vatandaşlar arasında bir köprü görevi görüyoruz. Bu şekilde de kardeşlik bağı artacaktır. Bundan sonra da bu tür faaliyetlerimiz artarak devam edecektir" şeklinde konuştu. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir