• DOLAR 32.39
  • EURO 35.081
  • ALTIN 2325.83
  • ...
HÜDA PAR: Kimseye boyun eğmeyiz
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Batman’da dün gece HÜDA PAR il binasına PKK/HDP’lilerin saldırmasının ardından toplanan HÜDA PAR üyelerine seslenen HÜDA PAR Batman İl Başkan Yardımcısı Molla Osman Teyfur, “Kobanili muhacirler Türkiye’ye geldiği zaman ilk bizler onlara sahip çıktık. Sakın kimse bizi bu millete düşman ilan etmesin. Bizler bu milletin kardeşleriyiz.” ifadelerini kullandı.

 

HÜDA PAR Batman İl Başkan Yardımcısı Molla Osman Teyfur, HÜDA PAR olarak siyasi bir parti olduklarını, dava ve misyonlarıyla da bu yola devam edeceklerini belirterek, “Maksat ve gayemiz Kürt halkının zalimlerin elinden kurtuluşuna vesile olmasıdır. Lakin şuana kadar partimize bir sürü saldırılar yapıldı. Şimdiye kadar bu milletin anası ağlamasın, çocukları ölmesin ve huzur bozulmasın diye bu saldırlar karşısında sabrettik. Bugün yine biz sabrediyoruz. Ama istiyoruz ki milletimiz hakikati görsünler. Bilin ki HÜDA PAR mazlum Kürt halkının dostudur. Bu milletin kurtuluşu için HÜDA PAR her şeyi yapacaktır. Bu milletin dostu da, kurtuluşunu isteyen de biziz, yani HÜDA PAR’dır. Saldırıların amacı HÜDA PAR’a ve onun gönüllülerine zarar vermek içindir. Onun için bizler bu kişilerin oyununu iyi bilmemiz gerekir.” diye konuştu.

 

HÜDA PAR olarak bu milletin kardeşliğini istediklerini vurgulayan Teyfur, “İstiyoruz ki bu milletin arasına huzur ve barış gelsin. İstiyoruz ki bu millet tüm hakkını hem dünya da hem de ahirette alsın. Lakin siz, bu milleti kendinize esir ve köle yapmak istiyorsunuz. Sizler biliyorsunuz ki bizler bu milleti hakikat yolunda uyandırıyoruz. O yüzden bu saldırıları gerçekleştiriyorsunuz. Dün akşam yine partimize saldırılar yapıldı. Bütün dünya zalimleri bunu iyi bilsin, bizler kimseye boyun eğmeyiz. Şimdiye kadar başımızı hiçbir zalime eğmedik ve eğmeyeceğiz. Bizler herkesten daha çok Suriyeli Müslüman Kürtleri düşünüyor ve sahip çıkıyoruz. Herkesten daha çok yüreğimiz mazlum Kobanili Kürtler için yanıyor. Kobanili muhacirler Türkiye’ye geldiği zaman ilk bizler onlara sahip çıktık. Sakın kimse bizi bu millete düşman ilan etmesin. Bizler bu milletin kardeşleriyiz.” şeklinde konuştu. (M.Fatih Akgül-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir